Navštíveno 2315x

05.06.2014, 18:39 |
Losky Ahoj, můžete nějak doporučit, čeho se držet? Deska a procesor je jasná, nejspíš nějaký Intel i5, ramku asi 2*4GB DDR3 1600mhz a víc. Ale podle čeho vybrat grafiku? Rád bych něco, na co bych aspoň rok nemusel sáhnout a pak max dodat ramku a grafiku.
Aby hry na tom jeli ve FullHD. Co se týče grafiky, jsem zvyklej na PS3 a PS4. Hledám prostě cenový nástřel. Díky za nějaké info. Co se týče počítačů, tak z toho jsem vypadnul už před deseti lety:-)

05.06.2014, 19:23 |
fredh [ Link ] klidně něco +- podobnýho. Nikam se vývoj neposunul a na hraní něco dražšího asi nemá smysl.

05.06.2014, 19:29 |
Draxx Pohledal bych tady, nebo se i primo zeptal.
[ Link ]

05.06.2014, 19:41 |
Losky Prolezu to, snad nějak pochodím ;-)
Můžete někdo srovnat i rozdíl v grafice PS4 a herního pc?

05.06.2014, 20:03 |
Bingi zrovna jsem chtel napsat, ze co jsem se navykl na PS, tak bych do PC uz na hry nesel. Mozna je to tim, ze na to neni tolik casu, ale hlavne je to pohodlne. Udelam si pohodli, zapnu projektor zesilovac a nic neresim a hraju. A s PS3 jsem fakt vydrzel roky i kdyz jsem mel vedel daleko vykonejsi PC, tak jsem na nem nehral. V soucasne dobe, kdy je PS4 novinka, tak grafika je totozna jako na PC.

05.06.2014, 21:13 |
Losky Taky zas tak moc nehraju, ale spíš mi vadí, že skoro nic není v CZ, kdežto na PC toho je hafo. Ale je pravda, že jsem taky zvyklej na gauč a 50"

05.06.2014, 21:16 |
Jozzo jaký je problém připojit pc na tu 50" a hrát na gauči? znám lidi co to tak praktikují už nastálo
co hodil fredh je uplne v poriadku, Geforce 760, nejaky lacnejsi intel quadcore a 8gb... az na tych 120GB, to je ako solo disk malo, ale na win7 + hry stci. k tomu za 50E prikupit pevny disk na hudbu, fotky atd...
este si pozri hlucnost chladicov, hlavne gpu... niektore vratane referencnych su dost hlucne
Taky hraju na PS4, lokalizace už začínají být docela časté a hlavně bych se rozhodoval podle titulů,které si jinde nezahraješ.
Případně si přečti,jak je zvládnutá optimalizace multiplatformového Wach Dogs pro PC-to na konzoli odpadá.

05.06.2014, 21:35 |
Losky Doufal jsem, že problémy u pc her nejsou jako kdysi bývaly. Ale jak tak čtu, asi je to pořád stejné

09.06.2014, 11:53 |
Bingi problem pripojit PC na projektor urcite neni. Ale lezet na gauci s mysi se mi moc nechce. Navic bych stejne potreboval druhy pc, protoze ten v pracovne potrebuju mit na monitorech. Tak proc jenom na hry nekoupit PS4? Zapnu, strcim placku a hraju :)Neresim nastaveni, neseka to, nehledam ovladace na cokoliv. Je to asi o pohodlnosti u me :)

09.06.2014, 11:59 |
TROY ideálně řešit na pctuning foru - fakt poraděj.
Hlavně dneska na hry stačí i5 a nějaká GTX660 apod pokud to nemáš na nějakej ultra HD monitor apod.