Navštíveno 2582x

Ahoj všichni. Vzhledem k tomu, že Vás zde hodně šikovných a zběhlých v různých info, tak potřebuju poradit. K narozeninám dostanu jako překvapení aku šroubovák. Ale abch byl hodně překvapený, tak si ho mám vybrat. chci už něco, co trochu vydrží, nebude se to srát a tak podobně. Mám to na práci kolem domku atd. Poraďte prosím ze zkušenosti. Poměr výkon cena. Ve hře je Bosch, makita atd. Díky :-)

09.06.2014, 14:50 |
Zdenek (A)
Nedavno se to tu resilo. Nechce se mi to hledat, takze zopakuji svoji zkusenost: NAREX ASV 10-2A
[ Link ] Neni to asi uplne profesionalni naradi, ale na "veci kolem domu", jak pises, je to idelani. 2x Li-Ion akumulator. Ten je schovany uvnitr rukojeti, takze se nikde neplete jako ty "bambule" beznejsich sroubovaku. Aku je nabitej na max do asi 30 minut = super! Li-Ion se sam nevybiji, takze kdyz bude 2 mesice lezet v garazi a pak ho budes najednou potrebovat, tak nebude vybitej. Padne dobre do ruky, neni moc tezkej. Doma uz si toho odmakal strasne moc a nestezuju si... Asi se najdou i lepsi veci na trhu, ale ja jsem na 100% spokojenej.

09.06.2014, 15:28 |
AR ted byl v lídlu aku s li-ion v rukojeti za 11set

09.06.2014, 16:32 |
Ravo | Upraveno: 2014-06-09 16:33:02
presne tak, pokud je omezeny budget, tak ten akusroubovak z lidlu je moc dobry.
Ale jako darek (relativne neomezeny budget) bych se nechal rozmazlit makytou, boschem, metabem, narexem...
třeba bych si nechal nadělit od Metaba:
Kompaktni modely:
entry - PowerMaxx BS Basic
vylepseny - PowerMaxx BS Quick Pro
Vyssi vykony (vetsi aku)- Rada LT (compact ma mensi aku):
14,4V - BS 14,4 LT Compact nebo BS 14,4 LT
18V - BS 18 LT Compact nebo BS 8 LT
Takovej ten hobbystrop (vis uz nemá smysl jit na hobby) - Rada LTX:
BS 18 LTX Impuls
díky za rady kluci. typ co popisuje Zdenek, má kolega v práci a je spokojený. Asi jsem to špatně podal. představuji si spíše např: BOSCH GSR 14,4 Li. Jak říkate, lion je jasný, 2 baterky neurazí, prostě to v garáži popadnout a pošilichat tohle a támhleto na druhým konci zahrady.. nebo myslíte, že je to zybetečnost a potom jít do něčeho menšího?
Mám ten z Lidlu asi 3/4 roku a spokojenost zatím nebojím se říct veliká...Každopádně tuším je na něj 3 roky záruka.Měl by to všechno dělat Einhell a tohle je myslím jeho klon..
[ Link ] 

11.06.2014, 23:00 |
Pardal | Upraveno: 2014-06-11 23:01:12
Ten červenej einhell co je na fotce už mám asi rok.
Nějakou chvíli ji provozuju na stavbě a chová se fakt statečně !
Jen kdyby k ní byl druhej akumulátor :(
Poměr cena/výkon je bezkonkurenční !

12.06.2014, 22:06 |
Losky Taky jsem kupoval na podzim minulého roku a chtěl jsem již zmiňovanou Narexku ASV, ale nějak mi nesedla do ruky a když jsem viděl to laciné zpracování, tak jsem od ní ucukl. Pak jsem se podíval na Bosch GSR 10,8 V2-LI a taky ji zakoupil. Má dvě li-ion baterie, nabité asi za 30 minut. Sílu má neuvěřitelnou. Hlavně má dvě rychlosti, takže se s ní dá slušně vrtat, ale příklep samozřejmě nemá. Každopádně mohu jen vřele doporučit. Půjčoval jsem ji třem lidem a všichni si ji vychvalovali.
[ Link ]

13.06.2014, 20:21 |
TUNER Stejně jako Losky máme v rodině dva Bosche GSR 10,8 A je to super šroubovák,pokud to má být dárek,šel bych do něj. Já si teď koupil ten lidlovskej za 11 kil a za ty prachy super ;-)

13.06.2014, 20:51 |
Nora Porovnej si na youtube jednotlivé značky, Bosch tam nedopadá nejlíp. Vzal bych Makitu. Osobně mám Makitu 6270 od roku 2007, za tu dobu dostala neskutečnou čočku, ale až poslední 3 měsíce pociťuji slábnoucí baterie. Nově jsem objednal opět Makitu pro využití do dílny a to model TD090DWE.