Navštíveno 2016x

strašně dlouho hledám film, ale nemužu si za boha vzpomenout jak se jmenuje. je o "vzpouře" stroju, hlavně nákladáku, jeden má na čelní masce hlavu klauna a zabíjejí lidi, je tam i sekačka, která se zblázní a začně honit chlapa po zahradě, samo že ho dožene a... ;-)... je k tomu hudba od AC Dc. ani nevím jestli je vůbec v češtině, viděl jsem ho kdysi na satelitu... neví něko?
Jo, to sem nedavno videl. Strasna kravina :-D
Vzpoura strojů.
Je to starý, jako malej jsem to viděl100x :-)
hele taky hledám film.. kdysi dávno to byl jeden z prvních filmů co jsem měli doma na VHS se simultálním dabingem. Bylo to takovej polohoror o nějakejch červech co někde v americe obklíčili partu lidí v nějakém obchodě. Ty červíci reagovali na vibrace a hluk.. jo a byly to fakt kuwa velký červáci... Víc si nepamatuju :-) ale chtěl bych to ještě jednou vidět
O_O: Popis mi něco říká,ale taky netuším název :-D

10.06.2014, 18:41 |
rcman Only_One: Podle mě to bude film "Chvění" ...
[ Link ] Dříve se mě to celkem líbilo.
Má to dokonce asi ještě další dva díly...
YEEEEs to je von.. Díky díky díky
chveni je supet. nedavno jsem videl po hodne dlouhe dobe :)
profesore, díky
kozlus... každej má nejakou vzpomínku na film, i když je děsná kravina... :-D
Taky se pridam jestli muzu.
Je to strasne dlouho co jsem ten film videl a pamatuji si jen to, ze tam byla nejaka invaze mimozestanu, kteri byli vzhledem jako normalni lidi, ale kdyz si detektivove ( nebo kdo) nasadili cerne bryle tak videli misto lidskeho vzhledu jakoby kostlivce. A pomoci tech bryli je mohli odhalit. Jeste si pamatuji, ze to bylo dejem asi nekde v americe. Je to tak cca 15-20 let co jsem to videl. Rad bych se taky podival, ale nedari se mi to najit.
Četníci a mimozemšťani :-D

11.06.2014, 22:22 |
SEKIN They live, můj oblíbenej :-)
Sekin:
Hezkyyyyy!! To je on. Kua to byla rychlost. A ja cekal komentate typu jestli nejsem na drogach atd :-D :-D
Diky chlape.

11.06.2014, 22:30 |
SEKIN Mám nově na dvd, jsem si na to taky po letech vzpoměl, že jsem to viděl na ORF za komárů v němčině, vůbec jsem tomu nerozumněl, ale docela mě to tenkrát dostalo ale nějak jsem tušil že v tom měl ruce Carpenter a bylo to hned :-). Můžu půjčit dvd.
No ja to taky videl na rakusakach a celkem jsem se u toho tenkrat bal tak mi to utkvelo :-D :-D
Dekuji za ochotu, ale rad si to koupim, kdyz to najdu.