Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zruseni objednavky

o Navštíveno 1800x o
o 15.06.2014, 18:30 | martan01
U velkoprodejce hliniku jsem si unahlene objednal 4 hlinikove trubky.
Trubky nejsou skladem v ČR a dovozce je musi doves. Pri ze zahranici.
Pri objednani jsem podepsal fakturu na dannou sumu.
Ted jsem prisel o zakaznika a trubky uz nepotrebuji.
Je mozne s toho nejak legalne vycouvat?
Zrusit to ?
Prodejce nechce pochopitelne o zruseni nic slyset.
Navrhuje Mi slevu.
Mohou jse domahat zaplaceni a vyzvednuti zbozi?
Na fakture neji nic o individualjim dovozu nic napsano.
Dik za radu.

o 15.06.2014, 18:37 | gizmi
Na druhou stranu vzij se do role toho obchodnika, kterymu pak budou lezet na sklade.
o 15.06.2014, 18:42 | martan01
Ono je to nepolozi. Jedna jse opravdu o velkeho obchodnika z hlinikem.
o 15.06.2014, 18:47 | tesil
Tvuj Nick sedi k tvemu psani...
o 15.06.2014, 20:10 | Luboš1
asi tak jako kdyz chtel pan udelat vrata, vzal jsem si zalohu udelal volam ze mu to pojedu montovat a on ze to nechce a ze chce vratit zalohu... myslel jsem ze me picne ale politicky jsme to nejak vyresili.ja bejt na miste obchodnika tak necouvnu,, on atd stim mel- ma praci, a ty mu to zaplatis? ne kdyz si nevyzvednes zbozi tak asi tak, taky chodis do prace a mas nejake penize a nedelas zadara...
o 15.06.2014, 21:26 | Luke_288
Nevim jak moc to v 18:42 myslis vazne, ale co je tomu prodejci do toho, ze tys prisel o zakaznika? Proc by mel bejt bitej za tvuj problem? Tebe polozi zaplatit za ctyri hlinikovy trubky?
o 16.06.2014, 03:36 | Tomcat.530i
Zálohu si nech a trubky nacpi zákazníkovi do řiti.
o 16.06.2014, 07:33 | martan01
4 trubky cena 18 tis.
To neni zrovna malo.
Samozrejme vim ze chiba je u mne a obchodnik odvedl svou praci . Ale jak s toho ven.
o 16.06.2014, 08:44 | Only_One
Pokud si učinil závaznou objednávku a obchodník je větší, takže bude mít obchodní podmínky zpracované. Takže si je prostuduj. Ovšem pochybuju, že by to nebylo ošetřeno a ty budeš mít 4 hliníkové trubky na další zakázku.
o 16.06.2014, 09:01 | Downland
Jestli podnikas jak pises tak se divim ze si jeste nezkrachoval :D
o 16.06.2014, 09:02 | Sau
Poučení pro příště pro tebe - máš si se zákazníky uzavírat smlouvy, ve kterých obdobné případy budeš mět ošetřené tak, abys na to nedoplácal ty. Stejně jak to má ten tvůj dodavatel.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4385 sekund.