Navštíveno 2710x

Chci do Chorvat pro synovce buď nějakou mini udičku a nebo radši pytlačku.
Na netu jsem toho moc nenašel, nejlépe bych někde v Brně zakoupil, ale pochybuju, že to budou mít v každých rybářských potřebách.
Neporadí někdo?

17.06.2014, 13:21 |
AR pytlačku? dyť stačí cívka silonu a na to hodit háček a olůvko....to byla naše pytlačka ;)
Já jsem ju nikdy nepoužíval, takže jsem v tom panna.
Ale bude to ovládat 6ti letej synovec, takže ať si tím neublíží :o)

17.06.2014, 13:41 |
PlusOne | Upraveno: 2014-06-17 13:43:07
To by mu mohlo stačit něco takovéhohle:
[ Link ] #
nebo:
[ Link ] BTW, háček uvázat umíš? :D
Pokud ne, doporučuju něco takového ;-)
[ Link ]

17.06.2014, 13:47 |
Kapka (M)
když jsme u toho "lovení" u moře..jak to tam je?je potřeba nějaké povolení za peníze jako tady u nas atd?myslím tím pro laika jako ja co se třeba nudí týden na pláži v Chorvatsku..
pane Kapko, já právě doufám že není, už jsem to v jednom tématu nadhodil. Proto nechcu 11ti metrovej prut, ale něco mini pro dítě :)
PlusOne
Na ten první odkaz jsem se díval včera, ale asi to vyhraje ten poslední :D
Háček snad navážu a když ne, tak budu chytat bez háčku :D
Do pátku něco takovýho musím dotlačit do Brna právě

17.06.2014, 13:55 |
TROY chorvatsko se tady řešilo minulej rok :))
a add pytlačka - jo oluvko,vlasec,háček a jedeš. Za nás - 20 let zpátky prodávali celý sady :) za cca 50 kč :) nebo tak nějak
Nooo, a takovou sadu chcu koupit :o)
A otázka zní kde, pač na netu toho moc není :o)
Rybářské potřeby asi taky moc ne:-(
rybářský potřeby, koupit cívku vlasce, háčky, olůvka, koupil bych i splávek a jedes. tohle bych vůbec na netu neřešil, musí to mít každý rybářský potřeby, jsou to základní věci.
ale jestli sháníš krabičku, kde budeš mít tohle vyskládaný s návodem na složení, tak to asi nenajdeš.
No, návod asi potřeba nebude, ale abych netáhl 2 batohy......prostě udičku, na konec napíchnout rohlík a šup tam s tím....je to pro děcko, takže...:o)
Dík
nedavno meli v Lidlu tyhle allinone sety s prutem
a treba prodejny jako decathlon maj taky
[ Link ] koupis i v rybarskejch potrebach :-)

17.06.2014, 19:55 |
PK Mě za mlada stačilo jak už píšou výš cívka silonu, olůvko, háček a jako splávek špunt od vína :) Ale nikdy jsem toho teda moc nechyt :D

18.06.2014, 09:36 |
Conan Včera jsem to o tom rybaření v Chorvatsku hledal, musíš platit:
[ Link ] [ Link ] A ceny povolenek zde, můžete koupit on-line:
[ Link ]
Sakra, no snad mě nezavřou, když to tam na hodinu nadhodím někde u skalky....:o)

18.06.2014, 10:15 |
AR tak že bude lovení zadarmo si snad nemohl nikdo myslet ne?