Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT rada:Problém z HDD

o Navštíveno 1375x o
o 18.06.2014, 14:16 | Bulík | Upraveno: 2014-06-18 14:17:43
Zdravím všechny,
Předem upozorňuji,že v těchto věcech nejsem nikterak zběhlý:-)
Mám následující problém.V notebooku mi odešel HDD.
Nic nenaběhne,diagnostika hlásí chybu HDD.Zkoušel jsem vše.Instalační disk a opravu atd.Všechno marné.Už jsem boj s rozchozením v notebooku vzdal.Jde mi však o data.HDD jsem tedy vymontoval,dal do rámečku a připojil k jinému compu.Comp ho nevidí.Není ani ve správě disků.Paradoxní je,že když už jsem ho ze zoufalství připojil k televizi tak ta ho vidí.Spustím z něj klidně filmy,které jsem měl uložené,vidím všechny fotky,zkrátka vše.
Nemáte někdo tip jak data vytáhnou?Díky za případné reakce.

o 18.06.2014, 18:54 | X-sat (M)
Obrať se na někoho, kdo ho umí namapovat pod Linuxem. Určitě ti data vytáhne a pořádně diagnostikuje HDD.
o 18.06.2014, 20:30 | IT-master
Stáhni si nějaký live cd Linuxu (*buntu, Fedora, openSuse...), vysmahni to a nabootuj. Pokud je elektronika disku v pořádku (což dle tý TV asi bude), tak by si měl ve správci souboru na ten disk dostat zcela bez problému. Data, si přetáhni na exterňák a pak záleží na tom, co s tim diskem chceš dělat. Pokud diagnostiku, tak pak to bude asi chtít někoho, kdo v linuxu umí. Pokud ho hodláš vyhodit, tak žádnej problém. Akorát bych ho několikrát zformátoval, aby ti tam nezůstaly data.
o 18.06.2014, 23:14 | axetom
pokud jezdis Plzen, muzu ti na to mrknout v práci ale na počkání to nebude
o 19.06.2014, 13:42 | Bulík
Kluci,díky za správné nasměrování a nabídku pomoci/axetom/!
Postupoval jsem dle rad a vypadá,že se zadaří.

Díky moc!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3033 sekund.