Navštíveno 2408x

24.06.2014, 17:43 |
Šogun Ahojte, chci si nechat udělat zatmavení zadních oken v autě a chci se jen zeptat. Má to fakt význam, ochladí se v interieru, jak se povídá? A máte nějakou firmu na Zlínsku, která to dělá kvalitně za slušný peníz? Díky, klidně sem napište i zkušenosti jaké máte s foliemi.
Folie pecka, zaprvy nikdo nikdy 100% nevi, jestli v zadu nikdo nesedi, zadruhy to lip vypada a za treti z moji zkusenosti, kdyz sviti slunko, tak do auta tolik neprazi.. Mel sem 3 roky folie na a6 od renovacar z brna a az bude chvili, planuju nechat zatmavit i na 3c

24.06.2014, 18:06 |
Tomášek | Upraveno: 2014-06-24 18:06:54
.
Folie urcite jo. Kdyz auto stoji nekde venku, tak je tam podstatne lepe. Mimo to neni videt dovnitr a jak uz bylo receno, vypada to lepe. Ve zline urcite Varecha a jestli se chces projet do Brna pripadne se da domluvit i vyskov, tak zkus clena FBS. Delal mi 2 auta a 100% spokojenost...
Jednoznačně folie, ten rozdíl v rozpáleníé inetriéru je odně znát a jako bonus to lépe vypadá.

24.06.2014, 19:47 |
Šogun Takže vidím že do toho půjdu a Vařechu ve Zlíně mě doporučovali i jiní.
Šogun : sám jsem měl folie na O1 a musím říct, že kromě důvodů, které uvedl Tomášek došlo i ke snížení teploty. Těžko se odhaduje kolik, ale dle mě to může udělat kolem 5 stupňů.
Jinak můžu z vlastní zkušenosti doporučit i firmu Kavyt z Lutoniny ;-)
je to znát.... na předku mám jen lehce zatonováno, ale přes folii mu nepálí ruka od pálícího slunce....
a jak je to s tema foliema vepredu? to je porad zakazany, ne? ted mi nekdo rikal, ze meraky neprosli atestaci, ale to je podle me blbost
ja mam vpredu pokoveno. kdyz jsem dojel na stk, chvili to zkoumal ze vsech stran, pak zjistil, ze tam folii nenajde, okopiroval si karticku od tonovani zadnich skel, prohlasil, ze to bude asi z vyroby a byl klid :))
Pravda je ze nejsou ještě schváleny meraky na mereni zatmaveni. Mam fólie na dvou autech a už nikdy nechci auto bez nich myslím dle me zkušenosti ze auto není chladnější mam cerny a tmave modrou barvu a pokud sviti je tam hodně horko ale když sviti slunce tak při zavřenym okně se mi ještě nikdy nespalila ruka od slunicka v tom Vidim největší potenciál a to mám na cernym autě vpředu nesvetlejsi folii. Základ je ze nepropustí ÚV záření. Jinak pises ze jsi ze Zlína Já jezdím k pánovi k Olomouci ten lepi fólie i v sobotu a v neděli a ted pozor kombikovou Octavii mel všechny okna hotovy za 2hodiny..! A cena 2500kc jses si u toho s nim. Je to pohoda typek.
pokud to zatmavíš jen jak legálně povoluje vyhláška, tedy zadní okna bez zatmavení skel vepředu, tak to tak moc znát není a auto se stejně dost vyhřeje. Mám teď čerstvě zatmaveno a je to o něco maličko lepší, ale nijak zvlášť. Spíš je chladněji v kufru, nerozpaluje se tolik (HB)