Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R:rada palovova soustava

o Navštíveno 2105x o
o 30.06.2015, 06:59 | filip146
Golf mk1 gti. Odeslo mi palivove cerpadlo. A pritom jsem zjistil ze je zapojene primo na plus z klicku a bezi porad. Jak je spravbe zapoheni aby po natlakocani vypinalo. J jen nadrz, filtr a rozdelovac vstriku-jedna se o ķ-jetronic jednobodove vstrik. Ma tam pry vyt jeste nejaky kompenzator tlaku neco jako je u darlingu. Diky za rady a postrehy.

o 30.06.2015, 19:12 | Tomcat.530i
Copak tohle nemá regulátorem tlaku řízenej přepad? Neustálý cvakání s čerpadlem mu škodí mnohem víc, než konstantní sepnutí.
o 30.06.2015, 21:24 | Jozzo
jak to má vracečku, tak to má běžet pořát
o 01.07.2015, 11:27 | filip146
Ano ma to zpatecku.tak to jaem rada. Uz jaem myslel ze se zase neco poaralo krome cerpadla.

foto k příspěvku  od filip146

o 04.07.2015, 00:25 | Jozzo
husty :D stary mechanicky vstrik
o 05.07.2015, 11:42 | filip146
Jj. Ale casem bych rad vymenil za 4x weber. Ale zaim nejsou zbytacny finance. Tad me ale trapi jina vec. Celou zimu to stalo a kdyz jsem to ted nastartoval tak to coudi jak lokomitiva. Jak nacipovanej ropak. Mam ppdezreni na zapeceny krouzky... jinak motor je v triku..trikolce... 1,6 81kW

foto k příspěvku  od filip146

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.405 sekund.