Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: zaslepení dveří sádrokartonem

o Navštíveno 3060x o
o 03.08.2015, 15:57 | Jirka156
Zdar. Nedělá někdo do sádrokartonů? Potřeboval bych poradit se zaslepením dvoukřídlých dveří (rozměr cca 2,3m výška a 1,5m šířka) s obložkovými futry ve starém baráku. Boky futer jsou natolik profilované, že se nedá použít UD profil, ale snad jen CD profil, který má 60mm šířku. Jak bych měl tuto konstrukci provést? Chci to udělat ze sádroše, protože to není zaslepení navždy.

o 03.08.2015, 16:27 | Bart 007
já to dělal u kamarádky na dřevěný rošt (taky přes obložky ale 80cm šíře)...
dřevěné stojky jsem přišrouboval do zdi na hmoždinky pak vodorovně rošt z prken, na něj přišroubovat sádroše + pásky sádroše okolo zboku, lišty, stěrka atd.
o 03.08.2015, 19:02 | Jirka156
Jde mi hlavně o to, jestli a jak jde přidělat na obvod z CD profilu rošt resp. alespoň dvě příčky roštu také z CD profilu. Jsou na to nějaké L vingly?
o 03.08.2015, 19:48 | ebeerman
Něco takovýho mě taky čeká + navíc bych si představoval aby to bylo funkční i na hluk z druhé místnosti, takže by mě zajímalo čím to mezi těma SDK ,,vycpat,, :-) Obložka je 10 cm .
o 03.08.2015, 22:18 | crestik
měl jsem to podobně, a jelikož SDK nemusím, tak se všechno vyzdilo. Ty obložky nejdou vybourat? Nespěchal jsem, takže nejdřív jedna strana ze 7,5cm, druhý den druhá strana s postupným natlačením vaty. Celá zeď se dávala do perlinky, tak jsem nedával ani "vazníky" do nové/stávající zdi. Na amatéra jsem spokojen :-)
o 04.08.2015, 19:35 | Jirka156
Právě, že bourat nic nechci. Jde o provizorní zaslepení dveří, které by mělo být i "hlukotěsné" (vycpu to vatou, prostoru je dost - šířka obložek je asi 20-25cm). Jde o sousedící dětský pokoj našich dvou raubířů a jejich babičky, která chce mít klid. No a jednou, až nedej bože babička nebude, tak chci pokoje zase zprůchodnit. Rošt ze dřeva by byl taky varianta, ale to by muselo být to dřevo suché, aby se nekroutilo a nesesychalo.
o 04.08.2015, 19:50 | tomas.V
sem zazdíval 6cm panel 5cm Itongem + z každé strany lepidlo + 2x perlinka a finálovka sádrovou omítkou....po dveřích ani stopa
o 04.08.2015, 20:18 | Bart 007
se dřevem nebyl problém a kupoval jsem ho snad v obi, tam je proschlé dost :-)
nebo se tam zajdi mrknout na ty plech. profily a oni ti i poradí
o 17.08.2015, 20:30 | Jirka156
Nakonec jsem udělal také rošt ze dřeva a na SDK. Zatím to vypadá o.k.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3527 sekund.