Zkusenosti? Vim ze pred lety na to hodne lidi nadavalo, zlepsili se? Moc kyslikovi nefandim tedy, ale muj lokalni poskytovatel netu je zoufalost, na optiku si jeste pockam a upc nende, nemam moc na vyber:( stale maji net i tv na sdilene lince?
Jelikož u nás nic jiného v podstatě není, tak to máme. Relativně spokojenost, až na rychlost netu, ale to už bohužel jiné nebude. Programů je dost, dobře udělaný guide, pořady lze spustit zpětně až 30 hodin nebo kolik, můžeš nahrávat nějakých 8 hodin myslím, po týdnu se to automaticky maže. Ty jejich modemy Zyxel jsou katastrofa, ten už jsem měnil 3x, tak jsem teď pořídil vlastní a uvidíme, jak dlouho vydrží. Doporučil bych kouknout na jejich stránky, mají tam podporované modemy včetně návodu na konfiguraci ;)
Za mě poměrně spokojenost, nějaké drobné chybky se najdou, ale to všude. Pokud budeš někde blízko ústředny, tak ti to pošlape dobře ;)
Jo tech kravinek jakoze nahravani a kamery atd maj spoustu, to me ani tak nezajima, spis rychlost a hlavne spolehlivost netu a kvalita prenosu tv.. O te vzdalenosti od ustredny jsem slysel, jak zjistim jak to mam daleko?:)
Zkus na stránkách ověřit dostupnost internetu, případně zavolej na o2, tam by ti mohli říct. Spolehlivost netu i tv je dobrá, jen výjimečně při nějakých bouřkách, když něco někde spadne, tak je výpadek, jinak ok.
akorát se už asi 3 tejdny seru s Huawei modemem od O2 kterej jede jen na 2,4GHz a v paneláku je to peklo, když chci používat Airplay z Macbooku do recieveru Yamahy. Nastavoval sem už asi vše a jediná volba bude novej modem na 5Ghz v pásmu ac
Vypadky O2TV ani netu prakticky nemam. Za ty roky bych to urcite spocital na prstech obou ruk a nejspis i jen na jedne. Modem mam ted nejakej Comtrend a vubec o nem nevim. Set top box na TV je asi tohle [ Link ] Posledni dobou se me zdalo, ze nejak moc zere baterky v ovladaci ale ted v tech vedrech jsem zjistil, ze se strasne hreje a pak silene laguje. Treba pul minuty nereagoval na ovladac, ale to je uz extrem. Vypnuti ovladacem nepomahalo, musel se vypnout ze site a nechat odpocnout:) TV by mela brat cca 3 Mbit/s z celyho pasma, co mas.
Na jejich strankach pišou až 4 zařízeni..tim myslí klidně 4 TV v jednom bytě?Protože mam jednu TV obyvak,TV ložnice a TV kuchyn..to by asi musela byt u každě TV zvlašt modem co?
Tim imho mysli tv, pc, tablet, mobil.. Ke kazde tv bys musel mit jejich settop box, ale nevim kolik se plati navic - zjistim, taky bych to rad ke dvoum tv + projektoru
Televize nevypadává ani nekostičkuje, výpadky internetu za ty roky bych napočítal na prstech jedné ruky a když už, tak jsem zavolal na hotline a vyřešeno v rámci minut.
a je tu někdo od kyslíka? už dvakrát jsem chtěl info zda mě hodí lajnu do baráku, dvakrát slíbili že to ověří na nějakém technickém oddělení a nic z toho, nikdo se neozval.
Tak po dnešní návštěve O2 prodejny na mě působí celej kyslík ještě zmrdovatějším dojmem než jsem si myslel:o) Po projevení zájmu o net+tv se mi floutek 18 let jal vysvětlovat jak je to super a pecka, předvádět vyfikundace o2 tv (jako jo, vypadalo to zajímavě, hlavně ten jejich sportovní kanál - kterej ale zdaleka nevypadal fullhd jak pán tvrdil - možná to bylo shit tv, ale nezdálo se mi - ví někdo?) a hned pojďmě to podepsat:) to jsem fakt odmítl, tak jsme koukli na adresu, vzdálenost od ústředny (600m, snad ok) a já se z nich jal páčit informace:) Takže tv samozřejmě běží sdíleně po stejné net lince (údajně žere ca 5MB - má někdo ověřeno?), dva settop boxy jsou možné za příplatek 50kč (což je super) a provedli finální kalkulaci - celkem by to za základní balíček tv a 20mb net vyšlo na nějakých ca 920kč měsíčne, což se mi teda zdálo skoro dost. Takže floutek přišel s príma nápadem, když přes jejich jakousi kontokorentní platební kartu protočím určitou částku za měsíc tak budu mít tv "zdarma":) mám k podobným kartám a půjčkám vůbec přirozený odpor, ale vcelku by tohle bylo reálné, proto jsem pána požádal zda by mi mohl zaslat podmínky a smlouvy pro používání karty a o2 služeb vůbec (za stálého odmítání "pojďte to podepíšeme hnedka") což floutek odmítl, že návrhy smluv a podmínky NESMĚJÍ ZASÍLAT PŘEDEM! Wtf takže já tam podepíšu nějaké šílené kontokorenty a nevim pomalu co?? + samozřejmě smlouva je se závazkem na rok... Nevim vůbec se mi to nelíbí, ale moc jiných možností nemám:( uvidím co mi naposílá, prostuduju a uvidíme..
co litr za mesic za 20mb + tv to si to muzou rovnou soupnout do analniho otvoru :D Kdo normalni by chtel tv ve ktere je stejne kulovi a jeste pomalej net k tomu :D
To ja radsi net 40 a za par desitek korun digi tv kterou uz nevlastni rumuni. Udajne chteji co nejvic programu vrevect na HD a zakladni balik maji celkem slusnej.