Navštíveno 2964x

Potrebuju poradit vcera jsem blbec nechal otevrena okna v aute a samozrejme mi tam pekne naprselo. Kdyz chci auto nastartovat tak to chytne ale hned to zdechne. Svetla mi svítí radio taky funguje ale pristrojovka je hlucha. Prosim poradte mel nekdo taky takovy problem. Auto je octavia II 1.9 TDI
Mně tohle dělal imobilizer.
Klic jsem zkousel druhy a porad stejne.
Tak klíč tě nezmoknul :) spíš třeba nějaká kabeláž k imobilizeru.
Pojistky si prošel všechny?
jj pojistky jsou dobre i v motorovem prostoru.Tak vecer to jeste vse fungovalo došel jsem dneska rano a nic :-(

17.08.2015, 10:49 |
jp1 mě to dělal imobliser, rozebral jsem plasty okolo volantu, docvakl štekr ke snímacímu kroužku imobliseru a od té doby mám pokoj :)
Mě to dělal také imobiliser... Problém byl v kabeláži...
Tak auto uz jede i pristrojovka funguje. Ale zase mi nejde vubec klima a stěrače včera večer to fungovalo a dneska nic. Kamoš to napichnul,a psalo to že je tam problem v napajeni a tlaku v klimatizaci. Neví někdo prosim o dobrem elektrikařovi ze Zlína?

18.08.2015, 09:44 |
Ravo Podle mě máš někde zatečeno do el.svazku. Mě taky jednou zateklo, motor padal do nouzáku a na VAGu to psalo že mám vadný potenciometr plyn.pedálu (O1 tdi). Pedál jsem vyměnil a furt to dělalo, nakonec se zjistilo že starou zpuchřelou průchodkou teklo do kabelů u motorové příčky.
Prostě jak začnou někde blbnout kabely, tak diagnostika je z toho zmatená a píše nesmyslný chyby (viz ta klima třeba, myslím že s klimou samotnou nic nebude, abys nezačal překotně vyměňovat díly, já mám taky jeden el. pedál plynu do zásoby :)
Tak klima naskocila ale nic se nezobrazuje teplota uroven vetraku a nesviti. Zkusim to dneska rozebrat palubku a vysusit
Tak sterače uz jedou taky ale climatronic je porad mrtvy. Je mozne ze by bylo neco spaleneho v ovladani ze to nesviti a klimatizace topeni a ovladani funguje?