Tak AEE doma, na pěkné silnici to celkem jde, ale jak je to trochu rozbitý, tak nic moc :-/ Asi to budu muset trochu potunit výztuhou a nebo fakt jít do GoPro což se mě teda úplně nechce mít držák za půlku ceny kamery...
L-J: Já šel nakonec do GoPro, potřebuju dostat kemru dál od okna a s AEE to vyžadovalo více kliubků a to už se prostě klepe... Ani trojpřísavka nic neřeší, to je min. na dva kloubky od SJCAM a tgo fungovat v mém autě nebude...
AR: Ty šeš fakt debil... Ono v sériovce nemá AEE nejmenší problém.
mel jsem cinu a za jinych podminek, nez idealnich upadavala. tzn pokud nebyl povrch idealne cisty, rovny, byla zima apod... koupil jsem nakonec origo gopro a je to nesrovnatelny rozdil. drzi jako pribita za kazde situace... [ Link ]
Ty bláho - já s tím držákem od gostore.cz co jsem dával tu fotku - s tou jedno přísavkou letěl i po D1 cca 120 přpláclý na okně s mouchama a naklid :-O třípřísavku mám spíš jen pro jistotu
camron: To je slyšet převodovka/stálý převod. Zadek mám kompletně odhlučněn, takže je nad ní jen holý plech a je hezky slyšet v nízkých otáčkách. Ve vysokých to přespívá motor. Bohužel zvuk z SJCAM není její silnou stránkou, na živo je to jiné kafe.
Jinak GoPro má jak lepší prísavku, tak hlavně i ty klouby s drážkováním, takže to lépe drží zafixováno v poloze než jen pouhým třením u obyč držáků.