Navštíveno 3386x

Nevím, jestli mám brečet a nebo se smát. Máme postaveno v nový čtvrti, kolem nás vesměs slušný domky, sousedi v pohodě. Včera jsem šel s malou na procházku a všiml jsem si, že o tři parcely dál (100 m od baráku je majitel pozemku kutil). Na celém!!!! pozemku je rozložený starý linoleum a koberce - dovedete si asi představit ten smrad. Takže nejen, že přímo naproti nám je nedostavěná ruina (tam aspoň sekají trávu a jakžtakž to uklidili), ale máme tam ještě k tomu skládku.
Tohle asi moc legální způsob, jak přechytračit svou lenost nebude, ne?

Tak muzes na nej zkusit podat trestni oznameni, ze ma na pozemku polozene tebichy a uvidis :-)
no to je kokos...jestli to je všechno, tak si ušetří na sekání 20min týdně :-/

24.08.2015, 16:20 |
Ravo taky nechápu nic...než bych sháněl složitě koberce, lina, pak to tam navážel, rozmotával, zatěžoval...a po čase až budu chtít stavět zase smotával, přemýšlel kde zlikvidovat, odvážel...to se víc nadřel než kdyby tam chodil pravidelně sekat :D
Já osobně bych to porešil 3-4x za sezonu Roundopem (samozřejmě že jsou na trhu levnější generické produkty se stejným obsahem glyfosátu...třeba Kaput)...úplně nejzdravější to není, ale když vidím toto tak si pán asi moc servítky nebere
a co na to vítr? :-)))
vypadá to, že zatím nebyl :-)))
Za plotem mam taky dany lina a koberce, jelikoz sekat to je desnej opruz a majitel se o tu dzungi nestara - proste tam ted ni neroste a ja se o to nemusim starat a neprorusta mi to do plotu - ale je fakt, ze to mm za tujema pruh 3m, takze to nevidim a za plotem to nehyzdi, protoze tam je takova hnusna dzungle, ze se to uz ztrati :)