Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kterak zamezit růstu trávy, abych ji nemusel sekat :o) :(

o Navštíveno 3386x o
o 24.08.2015, 13:18 | Freerider
Nevím, jestli mám brečet a nebo se smát. Máme postaveno v nový čtvrti, kolem nás vesměs slušný domky, sousedi v pohodě. Včera jsem šel s malou na procházku a všiml jsem si, že o tři parcely dál (100 m od baráku je majitel pozemku kutil). Na celém!!!! pozemku je rozložený starý linoleum a koberce - dovedete si asi představit ten smrad. Takže nejen, že přímo naproti nám je nedostavěná ruina (tam aspoň sekají trávu a jakžtakž to uklidili), ale máme tam ještě k tomu skládku.
Tohle asi moc legální způsob, jak přechytračit svou lenost nebude, ne?

foto k příspěvku  od Freerider

o 24.08.2015, 13:44 | .mycTD
Tak muzes na nej zkusit podat trestni oznameni, ze ma na pozemku polozene tebichy a uvidis :-)
o 24.08.2015, 14:48 | crestik
no to je kokos...jestli to je všechno, tak si ušetří na sekání 20min týdně :-/
o 24.08.2015, 16:20 | Ravo
taky nechápu nic...než bych sháněl složitě koberce, lina, pak to tam navážel, rozmotával, zatěžoval...a po čase až budu chtít stavět zase smotával, přemýšlel kde zlikvidovat, odvážel...to se víc nadřel než kdyby tam chodil pravidelně sekat :D

Já osobně bych to porešil 3-4x za sezonu Roundopem (samozřejmě že jsou na trhu levnější generické produkty se stejným obsahem glyfosátu...třeba Kaput)...úplně nejzdravější to není, ale když vidím toto tak si pán asi moc servítky nebere
o 24.08.2015, 17:17 | Bart 007
a co na to vítr? :-)))
vypadá to, že zatím nebyl :-)))
o 28.08.2015, 21:36 | ACEMajky
Za plotem mam taky dany lina a koberce, jelikoz sekat to je desnej opruz a majitel se o tu dzungi nestara - proste tam ted ni neroste a ja se o to nemusim starat a neprorusta mi to do plotu - ale je fakt, ze to mm za tujema pruh 3m, takze to nevidim a za plotem to nehyzdi, protoze tam je takova hnusna dzungle, ze se to uz ztrati :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3307 sekund.