Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Postel z masivu okolí HK

o Navštíveno 2332x o
o 25.08.2015, 19:28 | Paczqo
Neznáte prosím někdo šikovného truhláře nebo firmu v okolí HK co by dokázali udělat za slušnou cenu postel 180x200cm s úložným prostorem a pořádným roštem a ne těma pružnejma blbostma co praskaj ? Zhruba něco jako je na fotce bych chtěl díky

foto k příspěvku  od Paczqo

o 26.08.2015, 12:14 | SilverGhost
Já jsem vždycky nábytek řešil s Z. Kvasničkou, 606735122. Bydlí a pracuje v Albertovce naproti vinárně Albert.
o 26.08.2015, 12:44 | htd
[ Link ] já mám dost věcí odsud:)
o 27.08.2015, 09:14 | PlusOne
Máme výbornou zkušenost s tímhle pánem:
[ Link ]
V podstatě udělá z masivu cokoliv, podle přání zákazníka. Je to teda Jižní Morava, ale tvářil se, že není problém kamkoliv dojet.
Pro ilustraci přikládám foto na míru vyrobené dětské patrové postele se širší spodní palandou, pro kostru použil dubové dřevo, na rošty smrkové latě. Cenovka velice slušná, řekl bych.
Domestav bych taky nezavrhoval, máme od nich postel v ložnici (řada Manon), a maximální spokojenost, akorát nevím, jak s roštama, my máme ty "pružné blbosti, co praskaj", byť nám teda nerupla zatím ani jedna ;-)

foto k příspěvku  od PlusOne

o 27.08.2015, 09:23 | Paczqo
Díky všem za info a začnu oslovovat a vybírat, potřebuju nějakou kvalitní co vydrží. Určitě plánáuju na postel taštičkovou matraci takže by asi to mělo byt na jakemkoliv roštu ale prostě po zkušenostech s tim pružným chci raději něco pevnějšího.
o 28.08.2015, 06:24 | Midi34
jezdíš ještě do Borohrádku ?
Čestice ve směru od Hradce , jak je ted autobazar a za ním izolace -tak za izolacema je truhlárna p.Macháček
nečekej žádný hitech vymoženosti ,náhledy 3D ,vzorníky atd. ale slušná práce
o 28.08.2015, 08:16 | Paczqo
Díky za tip to zkusim když jedu do borohradku tak jezdim přes čestice je to rychlejší i když teď už tam pořestavame jezdit, domek jsme prodali ale ještě za 2 tydny tam pojedu tak to vezmu při jednom.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4052 sekund.