Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pomoc s výběrem Last Minute Řecko

o Navštíveno 2081x o
o 26.08.2015, 07:43 | gloom
Zdravím chlapi,
Vždy jsem se tu dozvěděl vše, co jsem potřeboval a tak to zkusim i se zájezdem.
S přítelkyní jsme dostali na poslední chvíli dovolenou od 28.8. do 7.8. a teď sháním nějaký letecký zájezd do Řecka, cca 15tis na osobu, odlet odkudkoli z ČR, klidne bez stravy. Podmínkou krásné pláže a v okolí žádný bugr, ale ani mrtvo, jestli mě chápete. ????
Chtel jsem na Lefkadu, ale zůstaly jen pokoje z hrozivými hodnocenimi, takže jsem v pasti.
Předem díky.

o 26.08.2015, 08:02 | camron
Jsi si jist tim Reckem? Ja bych se tam v tuto chvili moc nehnal...
o 26.08.2015, 08:12 | gloom
Všude čtu, že není důvod k obavám, ....
o 26.08.2015, 12:09 | xSam
Lefkada stoji i za cenu horsiho ubytovani, stejne se tam jdes jenom vyspat.
Zkus stredisko Agios Nikitas, tam je klid velikej a v zari budes mit plaze skoro jen pro sebe.
o 26.08.2015, 14:15 | gloom
Agios Nikitas je právě všude obsazen. Po něm jsem šel nejdříve. ????
o 26.08.2015, 15:27 | walish
gloom: Co tohle? [ Link ]
o 29.08.2015, 09:25 | gloom
Díky za tipy, nakonec jsem to zapíchl na ostrově Zakynthos. Bankomaty fungují a uprchlíci na ostrovy zřejmě taky necestují. Na letišti jsem zjistil, že jedu na jeden z "nejhorších" hotelů v dané části, tak mě to krapet vyděsilo, ale teď se válím u bazénu a čekám na oběd (allin) a buď jsem vážně hodně nenáročný nebo lidi tak zhýčkáni, ale za tu cenu spokojenost velká.
o 29.08.2015, 09:25 | gloom
Díky za tipy, nakonec jsem to zapíchl na ostrově Zakynthos. Bankomaty fungují a uprchlíci na ostrovy zřejmě taky necestují. Na letišti jsem zjistil, že jedu na jeden z "nejhorších" hotelů v dané části, tak mě to krapet vyděsilo, ale teď se válím u bazénu a čekám na oběd (allin) a buď jsem vážně hodně nenáročný nebo lidi tak zhýčkáni, ale za tu cenu spokojenost velká.
o 29.08.2015, 10:52 | walish
gloom: A letěl si z těch Katowic?
o 29.08.2015, 12:05 | Mr.Scully | Upraveno: 2015-08-29 12:05:33
Kde přesně jsi? Zakynthos není tak pěknej jako Lefkáda, ale pořád je to super destinace a z řeckých ostrovů jeden z nejlepších.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3267 sekund.