Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Chorvatsko, kam.

o Navštíveno 2216x o
o 01.09.2015, 22:15 | cob1,2HTP:)
Přátelé, kamarádi, chystáme se do Chorvatska - nemáte někdo typ na pěkné místo, městečko, kam s malým ročním prckem? Ideálně severní Dalmácie, pěkná oblazkova pláž, dobrý přístup do vody, stínění.. Vždy jsme jezdili pod Makarskou, asi nejhezčí, ale nechce se mi jet tak daleko, bude to asi peklo až se probudí. Vyrážíme v SO večer z LBC až usne a kam dojedem, dojedem :-)
Moc děkuji za každy typ.

o 01.09.2015, 23:03 | sonyk02
Ostrov KRK - Baška - je to hned nahoře, z LBC to máš do 1000km .

foto k příspěvku  od sonyk02

o 04.09.2015, 20:29 | mendo
Na baske som bol a je to miesto na ktore sa rad vratim. Je to jedine miesto v HR, kde su ceske turisticke znacky:) Plaza patry mdzi najkrajsie v chorvatsku, ale v sezone je to tam hlava na hlave. Mne sa viac pacili okolite hory, to bol masaker, perfekne vyhlady a v pripade nepriazniveho pocasia sa dal pekne stravit cas,len s deckom je to pase. So 6 mes. krpcom sme boli v Rabaci a tam je pestrejsi vyber plazi, ale Baska ma zas krajsie mesto. baska je v kazdom pripade lepsi vyber ako Makarska, to je aj Rabac :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4637 sekund.