Navštíveno 2319x

Zdar,koupil jsem vf prime 6 1gb ram.mam ho jako sluzebak potrebuju aby na nem behali gmapy a g chrome.je mozny nejak omezit ostatnim app aby zraly ramku??protoze chvili mapy fachcej a po chvilce se zacnou kousat.takze ve finale sem tel prohodil a na sluzebak jsem pouzil huawei g7 2gb ram, coz mi prijde skoda.nebo nekde nejakej navod jak to treba pretaktovat nebo nejaka app ktera by fungovala
Já jsem na svým xiaomi tak dlouho laboroval až jsem přešel na cyanogenmod 11 R19 a telefon se změnil k nepoznání. Místo tří aplikací jich udrží sedm, všechno se hejbe hned a doslova lítá. Zkus pohledat jestli je naportovaná i pro tvůj telefon.
Gmapy, waze atd. mně běhá na 512RAM :) Android 2.3 - sakra, ten tel. je už starej :)
odinstaluj aplikace které nepotřebuješ(Facebook atd.)
Taky nebude od veci tam nainstalovat neco jako Battery Doctor
[ Link ] nebo Clean Master
[ Link ] a trochu v tom telefonu uklidit a zakazat start aplikacim, ktery nechces. A taky jedu na CM11 R19 a oproti MIUI je to znatelne rychlejsi a min to zere baterku.
zkusim na to mrknout.nektery app jsem vypnul ale nevim jestli se zas samy trebas nezapnou.clean mastera jsem mel nainstalovanyho a cistil sem kazdy tri hodky,,resp. kdyz se to zaclo kousat.mrknu na ten c mod.
Pokud budes preinstalovavat ROMku, tak fakt jen tu, ktera je pro tvuj model telefonu.