Navštíveno 2120x

16.11.2015, 22:18 |
Brnďa Chci se optat. Mamgenius 5.1 ale mamjen stereo vystup a hraje bud jen basak se stredem, predni a nebo zadni. Chtel bych se zeptat. Z repraku jdou 3 jacky, oranzovy, cerny a zeleny. Kdyz koupim 3 samice a spojim to v jednoho jacka abych mohl pripojit treba k mobilu tak to pujde? Nebo mate tip jak to zapojit? Dekuji
Pokud tam není vstup na stereo, tak zapojuj jen předky
tyhle repro mají dva 5.1 vstupy (přes ten velký konektor ze kterého jsou nakonci ty tři jacky a potom klasika přes cinche) ostatní vstupy (TV. MP3, GAME) jsou jen stereo vstupy a ty automaticky mixují zvuk do všech beden! tak když zapojíš mobil do nějakéhé toho jiného vstupu než dvd tak by ti měli hrát všechny repro.

18.11.2015, 14:33 |
Brnďa Ano ma to ten velky konektor, ktery jsem vyradil, jelikoz budto hrajou zadky, nebo stred se subwooferem a nebo jen predky.
Pak tam jsou 3 pary stereo vystupu - tzn ty tedy mixuji zvuk do vsech kanalu jo? ja to mam ted zapojene jen jako 2.1 do dvd.
a pak tam je 6 cinchu a to je prave pro kazdy kanal zvlast, a to predpokladam, ze je pro nejaky dvd prehravac ktery bude podporovat 5.1 system. neob se pletu?
Ano myslíš to správně, když to zapojíš do nějakého toho stereo vstupu bude ti to hrát do všech reproduktorů. a tech 6 cinch je vstup pro 5.1 systém pro každý kanál zvlášt, některé lepší dvd přehrávače mají vyvedeny zvlášt každý kanál pro 5.1 zvuk cinchema.

18.11.2015, 16:08 |
Brnďa tak to jsem chtel vedet :) nebyl jsem is tim jisty, diky :)