Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz ohledně genius 5.1

o Navštíveno 2120x o
o 16.11.2015, 22:18 | Brnďa
Chci se optat. Mamgenius 5.1 ale mamjen stereo vystup a hraje bud jen basak se stredem, predni a nebo zadni. Chtel bych se zeptat. Z repraku jdou 3 jacky, oranzovy, cerny a zeleny. Kdyz koupim 3 samice a spojim to v jednoho jacka abych mohl pripojit treba k mobilu tak to pujde? Nebo mate tip jak to zapojit? Dekuji

o 17.11.2015, 00:23 | endru.ondra
Pokud tam není vstup na stereo, tak zapojuj jen předky
o 17.11.2015, 09:32 | sonyk02
tyhle repro mají dva 5.1 vstupy (přes ten velký konektor ze kterého jsou nakonci ty tři jacky a potom klasika přes cinche) ostatní vstupy (TV. MP3, GAME) jsou jen stereo vstupy a ty automaticky mixují zvuk do všech beden! tak když zapojíš mobil do nějakéhé toho jiného vstupu než dvd tak by ti měli hrát všechny repro.
o 18.11.2015, 14:33 | Brnďa
Ano ma to ten velky konektor, ktery jsem vyradil, jelikoz budto hrajou zadky, nebo stred se subwooferem a nebo jen predky.
Pak tam jsou 3 pary stereo vystupu - tzn ty tedy mixuji zvuk do vsech kanalu jo? ja to mam ted zapojene jen jako 2.1 do dvd.
a pak tam je 6 cinchu a to je prave pro kazdy kanal zvlast, a to predpokladam, ze je pro nejaky dvd prehravac ktery bude podporovat 5.1 system. neob se pletu?
o 18.11.2015, 16:07 | sonyk02
Ano myslíš to správně, když to zapojíš do nějakého toho stereo vstupu bude ti to hrát do všech reproduktorů. a tech 6 cinch je vstup pro 5.1 systém pro každý kanál zvlášt, některé lepší dvd přehrávače mají vyvedeny zvlášt každý kanál pro 5.1 zvuk cinchema.
o 18.11.2015, 16:08 | Brnďa
tak to jsem chtel vedet :) nebyl jsem is tim jisty, diky :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3488 sekund.