Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký "Dremel"...?

o Navštíveno 3293x o
o 21.11.2015, 11:22 | camron
Chtel bych si koupit toto multifunkcni zarizeni. Mate nekdo zkusenost? Nemusi to byt primo tato znacka...i kdyz vypada nejodolneji (a je i nejdrazsi).

foto k příspěvku  od camron

o 21.11.2015, 12:42 | Midi34
záleží na co a jak často ?
mám zatracovaný extol - řežu jen rukou (žádný držák ,cnc )
občas někde ubroust kousek plastu ,přetok lepidla říznul jsem i cca 10 cm plech dveří na autě -flexu jsem tam nadostal
ale vytáhnu to tak 3 krát za rok

na náročnější a častější - bych kouknul po proxxon
o 21.11.2015, 15:44 | assassin
Zalezi na co, pokud modelareni - drevo,plasty a mekkej kov jen v malem meritku tak klidne nejakej mensi nebo i bateriovej.
Pokud bys chtel vic delat s kovem, rezani, brouseni ... Tak urcite ten nejsilnejsi dremel - 4000
Ja docela dlouho pouzival ten extol a docela dobry, jen jsem ho nakonec spalil - trapil jsem ho na dobrusovani duralovejch frezovanejch dilu a bylo to na nej uz moc...

Proxxon mi prijde precizneji zpracovany, vreteno je ulozene v alu odlitku, ale nemaj takovej vykon a je tusim znatelne drazsi - na sperky apod bych se asi kouknul po nem, jinak mi prijde dremel jako lepsi pomer cena vykon - a taky asi trosku k nemu tihnu, mame doma jeden pres 15let, jeste made in usa (ten novej ma made in mexico) a porad jede jako novej
o 22.11.2015, 08:24 | camron
Melo by to zmaknout i narocnejsi operace - uriznout svar, apod.
o 22.11.2015, 08:38 | haskyvr6
Mám Proxxon, chovám se k němu jako hulvát a je to fakt nezničitelné.
o 23.11.2015, 12:06 | assassin
Camron: hele tak to bych sel do toho nejvykonnejsiho dremelu - 175W - ten nejsilnejsi proxxon ma 100W a tenhle rozdil docela poznas.....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3069 sekund.