Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > W Sharan - cvakání při plném rejdu

o Navštíveno 3360x o
o 17.03.2016, 11:39 | pindak
zdravim odborníky,přes nevysvětlitelné záhady ;-)

mám W sharan a při plném rejdu do leva a rozjezdu, slyšim cvakání na pravé straně.byl vyměněn pravý homokloub a stále to cvakalo......vyměnil se střední kloub i s poloosou a stále to cvaká......byl prohozen levý kloub za pravý a po týdnu začal pravý kloub opět cvakat..... se servisákem si myslíme,že na pravé straně něco ničí kloub....... co by to mohlo být, nevíte někdo? manžety byli nasazeny správně,všechno těsní,žádný bordel se tam nedostal,vše je promazáno.

o 17.03.2016, 15:42 | Jozzo
ložisko ok? náboj není křivý?
o 17.03.2016, 20:10 | Spooky1
Prodloužení poloosy jsi měnil?
o 17.03.2016, 23:47 | pindak
Obě ložiska jsou taky vyměněná, prodloužení poloosy taky.... ale křivý náboj,to sme ještě neřešily. Díky, zkusim to navrhnout servisákovi. Ještě mě napadlo jestli na to nemůže mít vliv ,,uložení tlumičů,, protože zrovna na pravý straně už mi to dlouho tluče.ale jsem jen lajk,takže to důže být blbost.
o 18.03.2016, 06:21 | Tomášek
Horni ulozeni vliv nema, ale to vydrzi max 1-2 roky, hruza.. Tipnul bych to na lozisko/tehlici
o 25.04.2016, 11:47 | pindak
tak příští týden jdu na geometrii, zatim to vypadá na to,že se mi pravé kolo natáčí víc,než levé...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3278 sekund.