Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: návleky na MTB cyklo-tretry

o Navštíveno 2873x o
o 31.07.2016, 17:37 | tomas.V
Ahoj,
jelikož sem asi 6x zmokul během dvou dnů (a jako, že fakt dost) tak už mě nebaví mít zbylejch x kilometrů vodu v tretrách. Noooo možná ještě víc mě se*e je pak 2 dny sušit.

Jdu sem pro radu, protože, na AHC sem našel vždy svou odpověď na otázku.
Vybírám čistě v návlekách, který jsou vyloženě proti dešti/vodě, nic na zimu apod. Jooo a hlavní kritérium: malá skladnost díky tomu, že nemám klasický dres, ale volný downhill od FOXu a veškeré věci vozím v brasně pod sedlem a v boxíku na nářadí ve druhém košíku viz. foto

Na tretrách mám našroubované kolíky a doufám, že nebudou překážet

kandidáti

[ Link ]

[ Link ]

foto k příspěvku  od tomas.V

o 31.07.2016, 18:29 | tomas.V | Upraveno: 2016-07-31 18:30:12
špatné foto....sem bych to uklidil před jízdou

foto k příspěvku  od tomas.V

o 01.08.2016, 08:44 | camron
Susicka s drzakem na obuv a mas to za hodku suche :-)
o 01.08.2016, 10:03 | capo
Nesouhlasím s camronem - když přijedu s mokrejma tretrama, jakože fakt mokrejma, tak mi nevyschnou do druhýho dne ani s teploušema...
Za poslední týden jsem měl mokrý 3x :)

Co se týká těch návleků, materiál bude podobnej, myslím že rozdíl bys nepoznal. Vezmi kterýkoliv. Nicméně v tomhle letním počasí ti v nich bude fakt dost vedro.

Kolíky nevaděj, ale jak budeš chodit, tak se v místě kde jsou návlek prodře (což nevadí, dá se to tam vyříznou dopředu).
o 01.08.2016, 10:27 | TicTac
Já bych volil asi takto: [ Link ]
o 01.08.2016, 22:58 | camron
Těžko říct, s teploušema nemám žádnou zkušenost :-)
o 02.08.2016, 12:03 | nome | Upraveno: 2016-08-02 12:05:41
ani jedny z výše uvedených, pokud v tom budeš sem tam chodit tak ty co sou tu postované ti vydrží tak měsíc

kup tohle

[ Link ]

a tohle bys asi taky vyuzil :-)

[ Link ]
o 04.08.2016, 06:27 | tomas.V
tak nakonec sem vzal od kámoše z prodejny BBB Waterflex [ Link ]
Jsou i mírně zateplený tzn. myslím, že je využiju i na podzim (zimu fakt jezdit nebudu už z toho důvodu neustále to mejt)
A nějak tak ani nepřekážej kolíky.

Blatníky fakt nechci za prvé se mi to na kole hnusí a druhá věc, že z kaluží na polňačkách a v lesích stejnak lítá voda od kol naprosto všude a blatník to 100% nepochytí.
o 04.08.2016, 06:48 | muSlim
2 tomas.V: povedal človek čo s blatníkmi dlhodobo asi nikdy nejazdil... :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5527 sekund.