Navštíveno 3516x

Blbý dotaz, ale nakoľko som nefajčiar tak sa radšej spýtam než vbehnem do prvej trafiky... Potrebujem niekomu kúpiť cigi, konkrétne "červené Sparty, tvrdá krabka, Kutnohorské", min. 5 kartónov. Na toto asi neexistuje niečo ako La-Vin na alkohol, kde sa to dá za lepšiu cenu, či? :-D O cenu v konečnom dôsledku neide, ten komu to beriem nemá s cenou najmenší problém (skôr kvôli dostupnosti ich beriem), ale tak mi napadlo, keby to šlo za lepšie, tak prečo nie...
Vďaka!

03.08.2016, 22:16 |
Rudi U cigaret je daná kolková cena a ta je stejná pro všechny :-) max. ti můžou dát zapalovač nebo nějakej dárek při 5ti kartonech :-)
2 Rudi: to som nevedel, ďakujem :-)
Rudi, muSlim: Nemas uplne pravdu, ve vwlkoobchodu koupis levneji, treba Makro. Ale rozdil je zanedbatelny. Na krabicce typuju treba do 3kc?
Rudi, muSlim: Nemas uplne pravdu, ve vwlkoobchodu koupis levneji, treba Makro. Ale rozdil je zanedbatelny. Na krabicce typuju treba do 3kc?
V makru cca 4-5 Kč na krabičce, při pěti kartonech už to 200Kč udělá. Samozřejmě je to trochu podvod, musíš říct že to máš na další prodej ale většinou se neptají.
Aha, tak taký rozdiel mi je šumák, idem do najbližšej trafiky, vďaka každému :-)
jelikoz cena cigaret vznikne tak, ze se na spotrebni dan napari DPH, tak tam opravdu moc prostoru pro slevu neni :)