Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jablíčkáři...image pro první MBA

o Navštíveno 2802x o
o 28.08.2016, 15:34 | KaZaN
Ahoj, nemá tu někdo z jablečně postiženejch image pro první MacBookAir? Ten zmetek mi ukazuje jen blikající folder s otazníkem a samozřejmě po těch letech už nemám tu krabičku s cédéčkem. Po netu jsem se rozhlížel, ale nic použitelnýho jsem nenašel a žádný recovery zkratky se mi tak ynepodařilo zužitkovat.
Dík

o 28.08.2016, 17:02 | kuja
Jestli mas nekde moznost mit pristup k druhymu Macbooku, tak staci stahnout instalacku systemu z AppStore a udelat si instalacni sd kartu nebo flashku.
o 28.08.2016, 23:06 | KaZaN
No to nemam, ale zkusim nekoho splasit.
Nasel jsem jen moznost si objednat to medium, ale za ujetou cenu.
Jako kdyby to slo, nacpu tam klidne radsi rovnou widle, ale to asi nejde ne, to musim nejdri v MacOS a az pak z nej Widle do dual bootu.
o 29.08.2016, 01:59 | maresk | Upraveno: 2016-08-29 02:01:56
mělo by fungovat internet recovery - připoj prcka na internet (máš-li možnost přes kabel) a při startu drž Cmd+R, mělo by se spustit recovery a přes internet by si to mělo stáhnout systém, se kterým to vylezlo z fabriky :-)

edit: pokud bys měl cestu přes prahu, tak se s tím otoč, helfnu Ti s tím :-)
o 29.08.2016, 08:26 | KaZaN
cmd+r mi prave nejak nezabiralo.. jdu to zkusit znovu. dik
o 29.08.2016, 09:51 | KaZaN
tak cmd+R mi dela furt to samy, dlouho bila obrazovka a pak se objevi blikajici ikona folderu s otaznikem. Připojeno mam pres usb sitovku kabelem do netu. Ale mam za to, ze tyhle prvni MBA A1237 to neumely z netu a pomaha jen cedecko, ktery pro mne nepochopitelne na netu nikde neni.
o 29.08.2016, 10:49 | KaZaN
Tak jsem vyhrabal image Liona, udelal z ni USB a ted se to tvari, ze to instaluje. Tak uvidime... dam vedet. Kazdopadne dik.
o 29.08.2016, 13:19 | KaZaN
Tak moje hajtra jablecna zije zase... :D dik za podporu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.319 sekund.