Navštíveno 8258x
09.11.2016, 10:27 |
Losky Ahoj, nemáte někdo zkušenosti z dražbami? Občas člověk něco zahlédne. Myslím dražby přes finančák.
Díky
Osobní nemám, ale vesměs nic těžkého, jsou jasně dané podmínky účasti, postupu po vydražení. Tím že je to přes FÚ je to jistější ohledně právní stránky celé věci. Vůbec bych se toho nebál
09.11.2016, 11:47 |
Losky | Upraveno: 2016-11-09 11:48:41
Tchán takhle kupoval před čtyřmi lety byt a ušetřil cca 400tis, což bylo super. A pokud by tam nepřišel člověk ze stejného vchodu, mohl mít byt ještě o 500tis levnější, bohužel se přehazovali, ale přišli pouze dva lidi:) Průser bylo pak vyhnat současnou majitelku. Učitelka ze střední a její dcera MVDr. Neskutečné bordelářky, od koček nasráno po celém bytě a ještě se nechtěly čubky hnout. Nakonec pomocí kamaráda jsme je vyštípaly se 14 denní lhůtou:)
U těch aut si myslím, že to budou mít podchycené kšefťáci s autama a že to bude většinou stát za nic.
Jezdim na drazby celkem casto, ale ty ceny konci vetsinou na nesmyslu, nebo to musi byt nejaka nezajimava polozka.
Kdyz je fakt nahoda, tak se da nakoupit dobre.
Ohledne bytu od tchana je celkem divne, ze se tam neprisraly nejake realitky, na drazbach nemovitosti je jich vzdy plno.
09.11.2016, 13:47 |
Losky Taky jsme to čekali. Dražba probíhala v Kladně a sešli se jen dva lidi a našli jsme to na sreality.cz. Ten kluk tam přišel nějak těsně před začátkem. Pak jsme zjistili, že bydlí v pronajatém byte o patro níž. Do miliónu přihazoval, pak už končil. Vyvolávací cena bytu byla 500t, takže třetina. Kdyby se tam neukázal, bylo to skoro zadarmo
09.11.2016, 16:53 |
Kamil07 | Upraveno: 2016-11-09 16:57:03
V tomto pripade je lepsi dotycneho na miste uplatit a tim se ho zbavit.
Casto uz se mi stalo, ze kdyz jsme prihazovali posledni dva, tak za mnou ten druhy prisel a nenapadne mi nabidnul penize, kdyz prestanu prihazovat.
Ti co poradaji aukce to sice neradi vidi a kdyz je to moc okate, tak jsou schopni tu aukci klidne i zrusit.
Kazdopadne videt na aukci bytu jen jednoho dalsiho zajemce a tusit ze mi to muze o hodne prodrazit, tak mu nabidnu takovou castku, ze by neodolal :-)
Dřív to prej bejvalo terno, dneska už tam leze každej a končí to na tržní ceně.
Mně se takhle podařilo vydražit byt. Napoprvé to byla dražba "naživo" a bylo tam snad dvacet zájemců. Napodruhé to bylo přes internet a tam jsem to vzdal na určité ceně. Napotřetí to byla obálková metoda (takže člověk neví, kolik přihodí ostatní) a podařilo se mi nabídnout nejvyšší cenu, která zároveň byla jen o maličko vyšší než u ostatních přihazujících, takže to vyšlo skvěle. Ušetřil jsem tak 200-300 tisíc oproti tržní ceně.
10.11.2016, 00:43 |
Losky A ty internetové aukce jsou něco jako Aukro?
11.11.2016, 19:44 |
TROY přesně jak píše mr.skuly :)
Kolega vydražil byt , pak chtěl další a už se to díky realitkám apod šponovalo do nesmyslu. To samý auta - přijedou mladý kluci z áček apod a už se to šponuje na nesmysl
12.11.2016, 19:43 |
Losky Viděl jsem tam P807 za 25t a pokud by byla třeba do 40t, tak bych ji vzal, hodila by se na vození materiálu kolem baráku atd:) Navíc tyhle auta nejsou zrovna terno:)
Ty internetové aukce jsou něco na styl Aukra, prostě se člověk registruje (obvykle musí i třeba uploadnout svou občanku atd., aby se vyloučily falešné příhozy podvodníků) a obvykle platí to, že když někdo přihodí v poslední chvíli, tak se ještě prodlouží čas aukce třeba o pět minut... takže není to vyloženě stres, člověk má šanci promyslet, kolik do toho chce dát.
U těch aut je asi větší šance na nějakej dobrej kauf, protože pokud je to něco atypickýho, tak to moc lidí asi chtít nebude a bazarníci půjdou vyloženě jen po extra levných kusech. U bytů je to horší, pokud byt za něco stojí, tak je tam zástup zájemců. I když teda to platilo před pár lety. Od té doby šly ceny bytů nahoru, tak netuším jak teď.
13.11.2016, 01:50 |
Kamil07 | Upraveno: 2016-11-13 01:51:20
Drazi nekdo na aucars.cz? Nejsou problemy s pripadnym vracenim aukcni jistoty?
V utery se bude drazit jedno pekne BMW 330i, tak se asi zucastnim
[ Link ]
13.11.2016, 13:46 |
Mr.Scully | Upraveno: 2016-11-13 13:46:50
Za kabriolet bez paketu předFL a ještě v automatu není 300k zas tak malá částka, reálná tržní hodnota bude jen o pár desítek tisíc vyšší. Btw. co to je za navi, to je jako nějakej bastl místo iDrive?
Navi to dle konfigurace nema vubec a je tam misto toho Zenec, ktery by samo sel do kose a misto nej origo radio.
Na cabria koukam uz delsi dobu a za cca 300 tis. nejsem schopny sehnat nic slusneho.
Pokud se zeda bavime o trilitru.
Radsi bych chtel manual a 190 kw v paketu, ale to jsme realne pri stejnem najezdu na cca 450 - 500 tis.
Navi to dle konfigurace nema vubec a je tam misto toho Zenec, ktery by samo sel do kose a misto nej origo radio.
Na cabria koukam uz delsi dobu a za cca 300 tis. nejsem schopny sehnat nic slusneho.
Pokud se zeda bavime o trilitru.
Radsi bych chtel manual a 190 kw v paketu, ale to jsme realne pri stejnem najezdu na cca 450 - 500 tis.
Jakožto člověk, který si prošel bavoráckými třílitry až k 335i bych ti řekl "kašli na 330i a sežeň si 335i". Rozdíl je to nebetyčný a cenově to podle mě nebude moc rozdíl, kabria kupodivu na rozdíl od kupé nejsou tak snadno prodejná.
335i bych rad, ale sehnat slusny kousek za rozumne penize je nerealne.
Rad bych se s cenou motal kolem tech 300 tis.
Spatne prodejnosti cabrii se nedivim, neznam moc lidi, kteri by to chteli.
Jinak to cabrio z aukce je na prodej i normalne za 520 tis. :-D
[ Link ]