Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký monitor k PC - už jsem z toho jelen :)

o Navštíveno 6954x o
o 23.10.2017, 22:49 | StreetFighter
Čas letí, každý den strávím několik hodin na PC a pomalu a jistě začínal PC stávkovat, restart - reset atd.

Strávil jsem několik večerů laborováním co tedy pořídit (jelikož obnovuji celý PC "park", tak rovnou všechny 3 počítače).

PC mám sestavené, pomalu instalauju, a uvažuji nad koupí nových monitorů. Parametrů je mraky a výhody/nevýhod jednotlivých panelů je několik.

Dokáže někdo zběhlý poradit co vybrat za monitor? Strávíme u PC několik hodin denně, PC běží 24/7, rád bych něco co nejšetrnější pro oči. Uvažoval jsem o prohnuté obrazovce - dle slov výrobců je to super věc, nicméně pár lidí mi tvrdí, že to je pouze módní záležitost a naopak na delší čas nejsou vhodné.

Jelikož budu opět měnit všechny 3, tak koukám i po ceně - řekněme do 4000/ks.

Dá se něco slušného vůbec vybrat?

Díky moc.

o 24.10.2017, 12:15 | StreetFighter
zvažoval jsem tento typ, ale rozmlouvají mi prohnutou obrazovku:

[ Link ]

co tedy vybrat ve velikosti do 24"?

Díky
o 25.10.2017, 12:30 | KaZaN | Upraveno: 2017-10-25 12:32:04
Hodně záleží co se na tom dělá...
Já jsem spíš na ty DELLy a spokojenej jsem roky s modelem U2412m, mám jich mezi zákazníkama kolem 40kousků (většinou projektanti, kancelářský bojovníci a ne dost majetný fotomaniaci co si nemůžou dovolit něco za dvacet) a ani po letech žádný problém, obraz na tu cenu velmi věrný, pozorovací úhly úctyhodný, 3 roky onsite záruka uklidňující
[ Link ]

Obdobný, jen novější generace, modernější design nejužšího rámečku v galaxii atd :-D
[ Link ]

.
a pak něco ještě víc ale to už je cenou dost nad limit...
[ Link ]

Já osobně jsem nejspokojenější s U2715H ale to je úplně mimo..

Ohledně zahnutejch úletu jsem dost skeptickej, že prostě to umí vyrobit tak to cpou jako že to je super, ale v čem, to mi vlastně nikdo doopravdy nepotvrdil.. slyšel jsem spíš kontra názory, že na tom zakulaceným máš víc odlesků z okolí, což prý platí i u televizí..ale nechci šířit nějaký fámy, jen jsem to slyšel.
o 25.10.2017, 18:36 | gloom
Zrovna vybírám taky něco novějšího 24" ve FullHD a co jsem četl diskuze, tak dost vychvalovaný je do 4tis Philips 246E7QDSW.

recenze zde: [ Link ]

Jen černé provedení má prý problém s tím, že nejde nataktovat.
o 26.10.2017, 10:05 | StreetFighter
no, já už mám od včera objednáno

[ Link ]

snad bude sloužit stejně dobře, jako ty předešlé.
o 27.10.2017, 08:41 | Petura
celá firma jedeme na 23 -24" Dell monitorech, pohodička jak se svítivostí tak bezproblémovostí provozu, z cca 200ks jsem reklamoval asi jen 2ks
o 27.10.2017, 14:13 | Osly
také jsem dříve používal LG, Samsung atd od doby co jsem pořídil Dell už mi na stůl nic jiného nesmí...už při samotné kvalitě zpracování je to vidět...u pc sedím 7-15h denně takže to na oči chce něco lepšího. Už nějaký rok mám myslím tento model Dell P2414H a pořád skvělé podání barev a oči z toho nepálí :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3523 sekund.