Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak prodloužit palivovou hadici?

o Navštíveno 7384x o
o 01.11.2017, 21:15 | camron
Ahoj,
potřeboval bych krátkodobě nastavit (prodloužit) přívodní palivovou hadici (nikoliv kovovou trubku) a i zpátečku. Existuje nějaká speciální spojka, kterou zacvaknout na sériového konektoru (červená šipka)? Anebo jde ta tlaková hadice bez deformace svléknout z toho konektoru (modrá šipka)? Nechtěl jsem na to silou, abych to nepoškodil a hýbe se jen gumový návlek na samotné palivové hadici. Díky...

foto k příspěvku  od camron

o 02.11.2017, 19:40 | dj.DEKL
Budes delat cisteni vstriku ?
o 03.11.2017, 10:38 | 20bad
Co zkusit třeba na vrakovišti najít ty dvě kovové trubky, pak je kousek za spojem uříznout a na ně nasadit gumovou hadičku.
o 03.11.2017, 11:33 | lambados | Upraveno: 2017-11-03 11:47:55
Zdar. Na conl to potrebujes? Chces obejit palivovej filtr? Jestli ne, tak jsem koupil v baumaxu normalni hadicky pruhledny s vnitrnim prumerem co jdou na filtr. Na filtru je to rychlospojkou. A nebo bych resil proflouzeni. Mala trubicka s vnejsim prumerem co ma gumova vnitrni a hotovo. Hadice na metraz treba v kelly. Ale na dyl bych tomu neveril. Plus samozrejmne necim to stahl.
o 04.11.2017, 20:48 | camron | Upraveno: 2017-11-04 20:50:18
DjDekl: Jj, chtěl bych propláchnout vstřikovače.

20bad: To mě taky napadlo, ale u nás nevědí, co by si za vrakové díly řekli. Párkrát se to takřka nelišilo od ceny nového dílu, tak jsem se tam odnaučil chodit. A kšeft, kde si přijdu, že chodím otravovat, nemám zapotřebí...

...už jsem u číňana objednal spojky, tak uvidíme, co přijde.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4425 sekund.