Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz Saab

o Navštíveno 7315x o
o 03.11.2017, 17:41 | maresk
Ahoj lidi, poprosím, je-li tu někdo, kdo se vyzná v 9-5ce - bejvalka má rv 2000, je to 3.0V6t automat - chtěl jsem jí vyměnit výfuk a zadní desky a tak nějak jsem zjistil, že na to nemám nářadí - výfukový matice na spojích jsou podle mého palcový, protože 10ka ořech je malá a 11ka velká :-( - je možný, aby to mělo palcový matice na výfuku, když v motoru je jinak všechno metrické ?

a druhá věc - zadní brzdiče jsou nejspíš na 7kovej imbus, páč 6ka je malá a 8ka velká - může to být taky palcový ?

Díííky moc za navedení, upadnul jí koncovej tlumič, sehnala náhradní výfuk ve veelmi slušném stavu, tak jsem se to snažil prohodit a ani houby :-(

o 03.11.2017, 20:42 | semysak
Ahoj na brzdach bude asi torx takova ta hvezdicka aspon na mim to tak je skoro vsechno vyfuk podle me palcovej asi ne neni to spis narezla vrstva?
o 03.11.2017, 21:01 | maresk
torx 40 ani 45 ani 50 nesedí :-(

o narezlé vrstvě jsem uvažoval, ale i po důkladném očištění je to furt stejný :-(
o 03.11.2017, 21:17 | assassin
7ka inbus to byt muze, na bawu je mam na brzdach taky
o 03.11.2017, 21:44 | Davados
Laguna III taky 7čka imbus
o 03.11.2017, 23:51 | maresk
díky za info, v pondělí si půjčuju pro jistotu od kamaráda palcový klíče a uvidíme, co s tím vyvedu :-D

jo a musím dokoupit 7mu imbuse :-D
o 04.11.2017, 07:02 | pbjun
7ma imbus je celkem běžná věc na brzdiče, ford ho má taky. A na výfuku může být klidně 10,5. Na fordu je třeba 5,5 na sundání airbagu z volantu :D
o 10.11.2017, 01:42 | maresk
Díky za rady, brzdový desky jsou vyměněný (je to 7ka imbus), na výfuk kašle bílej tesák aneb poslal jsem s tím bejvalku k mechanikovi, páč výfuk, co sehnala, je nakonec výrazně jinej, než to, co má na autě (průměry trubek sedí, ale je jinak tvarovaný a délka je taky jiná), naštěstí to dostala darem od známého :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.7868 sekund.