Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak na neslušného kuřáka?

o Navštíveno 8013x o
o 17.12.2017, 15:00 | Pajk
Poprosil bych o radu, pokud nějaká je. V baráku máme člověka, který nás obtěžuje kouřením na balkóně. Tohle ještě toleruju, to zakázat nejde. Ale přímo pod balkón háže vajgly a to mi zvedá tlak. Aktuálně jich je tam několik stovek až tisíců, fakt hnus.

Co s tím? :/

o 17.12.2017, 15:16 | HIGHTOWER
Domovní řád, nejlépe natočit, jak vajg odhazuje, řešit napřed s vedením SVJ, nebo oznámit jako přestupek MP, Obci/Městu, PČR...
Jo, není nad chudáky kuřáky, který nikoho přeci nikdy neomezují...
o 17.12.2017, 15:22 | Pajk
Když ho natočím, není to pak problém? Tu práci s tím bych si snad i udělal.
o 17.12.2017, 15:50 | Chris
HIGHTOWER pisal som ti na hondacc.eu pozri si to ;)
o 17.12.2017, 16:04 | crestik | Upraveno: 2017-12-17 16:10:38
já bych ty vajgly zapálil a zavolal hasiče.
Že něco chytne od nedopalku je celkem běžné ;-)
o 17.12.2017, 23:53 | Tomcat.530i
Já bych je posbíral a nakrmil mu s nima poštovní schránku. Pokud to nepomůže tak zopakovat + přidat psí lejno.
o 18.12.2017, 00:37 | assassin | Upraveno: 2017-12-18 00:37:43
taky jsem mel takoveho souseda, blby bylo, ze pod vykyrem z kteryho hazel vajgly na zem jsem parkoval auto, zjistil jsem to az po case, ze mam na strese asi 6 vypalenejch fleku (cerne auto) a nebylo jak mu to dokazat :(
o 18.12.2017, 08:37 | TomasW
A normálně za ním přijít a promluvit si?? To už jsi zkoušel? :)
o 18.12.2017, 08:49 | Pajk
Já osobně ne, ale jeden pán ano. Ten s ní (je to ženská) má právě stejnej problém jako assassin. No a bez výsledku. Ještě zkusím zjistit, zda je vlastník jednotky nebo je v nájmu a kdyžtak se pobavit s majitelem.

A co se týče těch klukovin, tak to by zafungovat mohlo. Uvidíme.
o 21.12.2017, 08:14 | z0diaC
Bydlíš pod nebo nad ním ? pokud nad ním .... posbírat a v době výkonu kouření nasypat přímo na balkon kde si postává ... já si takhle plánuju vozit nádobu plnou vajglů ve dveřích řidiče,často mě totiž sere,když nějaký "*****" vyhodí hořící vajgl z auta ... budu mít možnost mu to nasypat do auta ...
o 22.12.2017, 11:30 | Pajk
No tvl :D Jako proč ne. To je jak ten frajer, co sbíral hovna po psech a házel je na majitele, co je neuklízeli. :D

Bydlím ze šikma nad ním ob dvě patra. Pro mě je to lepší tam hodit zespodu. Jenomže to se zase špatně rosype. Lepší jít před dveře do bytu nebo ta schránka.
o 22.12.2017, 12:28 | AR
pajk :D
Youtube video:
o 22.12.2017, 13:02 | gizmi
Řešil jsem to samé.
Rada s SVJ (jsem předseda jednoho velkého) je nesmysl, protože pokud to není ve stanovách, tak neudělá nic.
Mě paní píča (podobnost s jejím jménem je náhodná) házela netípnuté vajgly na auto leta, až jsem na ní vlítnul s tím, že jí to dám k úhradě. Taky říkala, že ona nic a že jí to nedokážu. Tak jsem jí řekl, že jí na novém autě udělám to samé a pomohlo. Pak jsem řešil to samé se studentama v nájmu o kus vedle a tam jsem vyslal ženu (cítil jsem, že by se mi vysmál a já se pak porval a konec horší než začátek) a ta je slušně poprosila z okna do okna a nyní tam mají lahev od okurek (jako plní se statečně). Doporučuji opravdu velmi slušně a s úsměvem (nejlépe opačné pohlaví + někdo nezaujatý) a domluvit se a pokud nepomůže, tak ta schránka je dobrý nápad - to si půjčím :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3392 sekund.