Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vyroba web stranky - rada

 o Navštíveno 5854x o
o 13.03.2019, 12:55 | schimi
Ahojte,
Poprosil by som vas o nazor a pripomienky na tuto stranku pre synovca.
Nie som programator, ci webdesigner, ale len printovy grafik :-) tak preto potrebujem radu, ci je tam vsetko tak ako ma byt.

Vopred dakujem
Schimi

Tu je link:
[ Link ]


o 13.03.2019, 13:06 | Mr.Scully
Z hlediska kódu je to celkem tragédie :D Free CSS template v pohodě, ale v tom kódu je fakt bordel.

<br/>
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>

<h1><a><b>servis a oprava pračiek a umývačiek</b></a></h1>
<h2><a></a></h2>
<h1 class="title"></h1>
<h1 class="title"></h1>

Tohle je jako co? :-D

Jinak vizuálně OK... moc teda nerozumím, proč tam není aspoň webový kontakt, IČO, popis služeb, základní ceník atd. Ale jestli stačí jedna věta s telefonem, tak proč ne.
o 13.03.2019, 13:39 | HIGHTOWER
Mr.Scully:

Proč tam není kontakt apod.? Protože to je dnes běžné, mít web, ale v podstatě na ho... :-(
o 13.03.2019, 14:19 | schimi
Dakujem za pripomienky, ten bordel teda premazem, len musim opatrne aby sa mi to nerozpadlo :-)
webovy kontakt je myslene co? Mail? Ten tam nechcel umyselne.
Plus adresa tam nie je preto, lebo chodi servisovat pracky k zakaznikom. Doma riesi iba opravy co sa nedaju odstranit na mieste.
Klucove slova su uvedene korektne?
o 13.03.2019, 15:00 | Mr.Scully
Jestli myslíš kvůli SEO, tak bych řekl, že třeba meta tag keywords je naprosto nepodstatný. Nesleduju teda obor nějak moc, ale už hooodně dlouho bylo zdaleka nejpodstatnější, jak třeba na tebe zpětně linkujou další weby (s vysokým rankingem). Meta title a description podstatné jsou (google je ukáže), keywords bych vůbec neřešil.
o 13.03.2019, 15:50 | schimi
Dik za odpoved. Cize je dolezite aby sa stranka zalinkova do roznych katalogov (stranok) a to je podstatnejsie ako klucove slova? Plus struktura stranky?
Na par som ju uz zalinkoval, tak sledujem ci a ako rychlo bude stupat.
Ospravedlnujem sa ak su to skolacke otazky?
o 13.03.2019, 19:25 | Mr.Scully
Katalogy moc nefungují, ale je to lepší než nic. Obecně je potřeba mít zpětné odkazy na "kvalitních" stránkách, což katalogy nejsou.

Měj hlavně dobře strukturu stránky (html title, html description, nadpisy), dej googlu nějak vědět, že stránka existuje, dobrý nástroj je třeba Google Search Console. Pak jsou různý free SEO online nástroje (weby), kam zadáš adresu a ono ti to řekne, že třeba máš moc velký obrázek nebo máš špatnou strukturu nadpisů nebo tak něco. Něco ti řekne i ta Search Console. Jednoduchý jednostránkový web vyladíš za hodinu. Ale vážně pochybuju, že se dostaneš někam na přední stránky googlu, nemáš moc jak. Drtivá většina ostatních webů podobného zaměření je určitě starších, detailnějších, prověřejnějších, prostě bude mít z pohledu googlu vyšší rank.

Google taky rád upřednostňuje některé velké weby, takže když si třeba založíš na idnes nebo blogspot nebo tak někde blog "sehnal jsem opraváře pračky", tak ten příspěvek dost možná převálcuje většinu webů. Tohle se mi stalo omylem, napsal jsem něco do blogu na idnes a ten příspěvek pak byl nahoře ve vyhledávání roky, i když jsem nechtěl :-D
o 14.03.2019, 07:58 | schimi | Upraveno: 2019-03-14 09:07:25
Mr.Scully dakujem velice pekne za rady, idem studovat aby sa stranka posunula vyssie :-)
Poradil som mu nech si zriadi profil na Instagrame a Facebooku, plus tam dal linky na jeho web. Mam tie linky z nich (Inst.+Face) dat aj na jeho web?
Plus este jedna otazka, da sa urobit to aby sa web prispobil (zobrazoval inak) na mobilnych zariadeniam alebo to mam nechat takto?
Uz mu volali dvaja zakaznici, tak dufam, ze sa to rozbehne. Este raz diiik.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3773 sekund.