Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > SW RNS 510

 o Navštíveno 6169x o
o 31.03.2019, 09:47 | Woko_O
Ahoj.

Neznáte někoho kdo dokážete upgrade SW u RNS 510 - 1T0 035 680 B na nejnovější dostupný SW pro tento index?

Po výměně bluetooth jednotky za novější v autě mi nefunguje ovládáni tlačítky na volantu, či na displeji pro přepínání písniček a ani info o songách. Svítí pouze "BT Audio" a SW by to teoreticky mohl vyřešit.

Díky za info

Nejépe okolí Mělníka, Ml. Boleslavi, případně Praha 9 a tak..


o 02.04.2019, 11:38 | xenonman
Bt jednotka nemá nic společného na tyto funkce, to ovládá podvolantová jednotka :-), bt se jen veze po can busu...

viděl bych to spíše na špatně nakodaný BT modul...

jinak když do odpojiš tak všechny tyhle funkce musí fungovat pokud i tak ne chyba je nekde jinde...

nebo jsou tam jen uložené závady a musi se to smáznout dignostikou...
o 02.04.2019, 15:56 | Woko_O
No trochu pravdu nemáš..

Samozřejmě všechno mezi sebou komunikuje po CANu a to včetně BT jednotky, podvolantová jednotka a RNSka taky. Když ti v RNS bude chybět SW, kterej umožňuje komunikaci od ostatních jednotek přijímat a bude na to mít všechno připravený v samotným SW (včetně umožnení a zobrazení funkcí), bude ti to fungovat. Takže pokud budeš mít jednotky, který umožňujou BT audio (včetně informací pro displej) a telefon, multifunkční volant v provozu ale starej SW v RNS nebude ti fungovat ani zobrazení ani, ani přepínaní, ale jen funkce BT audio..

SW je řešení.. :)
o 02.04.2019, 18:27 | xenonman | Upraveno: 2019-04-02 20:41:48
Ještě jednou, pokud jednoduše odpojis bt modul vse ti funguje normálně?

Z jakého auta si použil bt modul? Nakodoval si ho? Smazal si všechny závady diagnostikou? Po připojení vyhazuje závadu?

Delal jsem totiž úplně to stejně co ty, hw mám starý 5 let a vse maka bez jediné komplikace a paruji normalne s iPhone Xs


Ps: nefunkcnost oněch tlačítek na volantu slo posouvat - ale divné, mi dělalo když jsem vyměnil jinej volant a bt modul nešel sparovat s telefonem. Dal jsem nový modul bt a vse šlape do teď jako hodinky
o 02.04.2019, 18:42 | lambados
Jj. Soft by to mohl vyresit. Ale musis dat takovy soft aby ti podporoval i ostatni vybavu. Ovladani hlasem trrba. Novy mapy. Noce bt. Atd. Urcite nejaka kombinace bude. Gpsunderground myslim. Nebo tam nekde hledej. Uz je to dyl co jsem to resil.
o 02.04.2019, 18:43 | lambados
Edit. Resil software pro radio ne stejny problem.
o 02.04.2019, 20:26 | Woko_O
Ja řešil ten problém, že jsem dal BT modul z Golfa VII - jak jsem řešil Handsfree, kde xenonman reagoval at dám origo. Dal jsem, nakodoval, všechno fungovalo dobře. Jak handsfree, tak i přehrávání hudby (po tom co jsem dotáhl dva dráty pro stereo). Ale nešlo skákat mezi pisničkama, při přenosu hudby a to ani na volantu a ani na displeji RNSa. Tlačítka jako takový pro zobrazení udaju na Maxidotu samozřejmě fungovaly v pořádku. A taky to na displeji neukazovalo název písniček atd. a ani tam nebya samostatna poožka BT přehrávání, ae vždycky tam skočilo jen BT Audio, když jsem to pustil.. :)

Měl jsem starej SW v rádiu. Zřejmě původní. Dneska jsem dal nejnovější SW pro mojí RNSku co existuje, vč. map, nakodoval a všechno šlape jak má. Přepínaní písniček, zobrazení názvu, RNSka je rychlejší. Tak jak jsem chtěl..

Jenom mě trochu mrzí, že zvukový projev není tak promakanej jako např. když to pusím přes AUX kabel. Mám Dynaudio sestavu, takže poznám rozdíl, ale to je detail.. :)
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3206 sekund.