Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > seznam - email - jak dostat?

 o Navštíveno 6404x o
o 02.04.2019, 22:06 | cendler
Ahoj, řeším za kamaráda, má email asi 15let u seznamu, za posedných 5-8let neví jak dlouho na emailu nebyl a teď by se tam potřeboval dostat, samo heslo neví, tenkrát nějaká kontrolní otázka a zadaný telefon ještě nebyl a teď má problém, jak se tam dostat, je to z důvodu toho že na email, přijde email a převodu domén, kterou teď nutně potřebuje, nedělá někdo u seznamu???


o 03.04.2019, 04:05 | sotek
Jeden čas se při delší neaktivitě schránka rušila, ale to by mu při přihlášení mělo psát zda existuje či ne. Pak je ještě možnost si ten samý email založit znovu pokud není obsazen.
o 03.04.2019, 05:54 | M.a.R.i
Tak pred 4 lety jsem to resil u zname. Jedine co si pamatovala byl email. Ale heslo ne, kontrolni otazku taky ne..Telefon ani alternativnj email vyplneny nemela. Kdyz jsem kontaktoval seznam, tak se ptali jaky posledni emaily odesilala a prijimala aby si overili, ze je opravdu jeji. Ale ani na to si nebyla schopna si vzpomenout (70let). Tak mela smolika a musela si zridit novy email.
o 03.04.2019, 05:58 | xSam
Pokud si pamatuju, dalo se dam dostat pres nejakyho pruvodce kde jsi vyplnoval jakej mas vzhled, a podobne.
Ale divil bych se kdyby po 7 letech mail existovat.
Tak at zmeni mail u domeny kdyz je jeji spravce, ne?
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3052 sekund.