Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > BMW G30 540d

 o Navštíveno 6087x o
o 22.01.2020, 18:26 | Luke_288
ahoj, je tu někdo s reálnou zkušeností s tímhle autem? případně někdo, kdo je servisuje? (někde jsem tu chytil, že M.a.R.i. snad?). Špekuluju nad výměnou auta, 1-2roky starý. Audi mají teď podle testů obrovský problémy u 50TDI s prodlevou plynu (chci si vyzkoušet v reálu)- trpí na tohle i bmw? nepředpokládám, že vzhledem ke "stáří" vozu asi ještě nebudou známy nějaký zásadní problémy, případně něco, proč se tomuhle autu vyhnout?


o 23.01.2020, 00:04 | Mr.Scully
Předpokládám, že tě zajímá hlavně motor, což je to jediný, s čím neporadím :-D Mám/měl jsem G30 540i. Mimochodem ad prodleva plynu - mě osobně překvapilo (je to můj první automat), že i na sportovní nastavení (a se sportovní převodovkou) auto reaguje na plyn s prodlevou (pokud člověk udělá kickdown), na to jsem z manuálu teda fakt zvyklej nebyl a zklamalo mě to. Pokud chce člověk stoprocentní jistotu okamžité porce maximálního výkonu, tak musí řadit pádlama nebo auto "předpřipravit" pár sekund dopředu. (Ale jinak je to úžasný auto a koupím si ho znova).
o 23.01.2020, 06:16 | Luke_288
proč ten minulej čas? už nemáš? mě jde právě o ten motor, protože audi s tím teď má, podle všech testů, velký problémy a prodleva je velká. to o čem píšeš ty, je podle mě prostě jen reakční čas automatu a asi nebude ta deklarovaná 1-2 vteřina jako u čtyřech kruhů.
o 23.01.2020, 08:46 | Mr.Scully
Potkal jsem auto, které předjíždělo v protisměru tam, kde nemělo. Aspoň ti můžu říct, že pasivní bezpečnost je skvělá.

No mně to jako sekunda přijde i v tom sportovním nastavení a to právě nechápu, protože fyzikálně ta reakce automatu je přeci naprosto minimální. Ale je to můj první automat, tak nechci soudit. Audinu jsem nechtěl, protože uvnitř mi to přijde jako cirkus. BMW má interiéry či infotainment - s výjimkou audia - lepší.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3322 sekund.