Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > TV jako třetí monitor

 o Navštíveno 5955x o
o 24.02.2020, 11:57 | Mr.Scully
Mám v pracovně hlavní monitor na práci, vedlejší monitor na sledování kamer a "do foroty" jsem si zapojil TV na stěně přes HDMI jako potenciální třetí monitor třeba na videa nebo tak. Všechno funguje dobře, nicméně jsem narazil na jeden problém. I když je TV vypnutá, tak je zřejmě v nějakém "stand-by" módu a PC o tom připojení zřejmě ví, takže docela často se mi stane, že přetahuju okno třeba s nějakým videem z prvního na druhý monitor a když to pustím, tak se o pár pixelů netrefím (mají jiné rozlišení) a video se ve skutečnosti přesune až na třetí monitor, tedy na vypnutou TV. Takže nad oknem ztratím kontrolu, nemám to okno jak přetáhnout zpátky, musím zapnout TV, navolit source, přetáhnout okno zpátky, vypnout TV. Snad jsem to vysvětlil :) Windows asi neumějí poznat, že je TV vypnutá (ve standby režimu)? Nebo nevím, jestli jde nějak vysvětlit TV, ať se vypne "pořádně" a není HDMI aktivní... Nebo jestli jde nějak oknu, které je v dolním panelu, vysvětlit, ať se přesune ze třetího na druhý monitor.


o 26.02.2020, 23:39 | RadekFM
klávesa "win" + šipky
o 27.02.2020, 08:53 | Mr.Scully
Jo, dík, tak aspoň že funguje takovej workaround :-)

Ale obecně zabránit tomu, abych to tam vůbec přesunul, asi nejde, protože TV je ve standby a HDMI je tudíž aktivní, je to tak?

o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.329 sekund.