Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký povrch na šikmý venkovní beton

 o Navštíveno 6074x o
o 10.01.2021, 20:58 | HIGHTOWER
Co byste doporučili a nebo vymysleli na šikmý betonový povrch, který je venku, aby to na mokru, a hlavně na sněhu, neklouzalo? Sklon je tak 15-20° (odhaduji), není to zanedbatelný sklon, ale není to ani velký.

Schody se mi tam nechce dělat.

Napadlo mě něco jako umělý "plastový" trávník?, nebo nějaká protiskluzová guma (ale ta asi za mokra, sněhu, bude horší jak ten beton, ne?)

Nebo nějaký stříkaný povrch?

Díky za nápady, inspiraci


o 10.01.2021, 21:15 | HIGHTOWER
Něco jako toto - [ Link ]

či toto - [ Link ]

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o 12.01.2021, 17:45 | ikosp
Za mokra a na sněhu to klouže, takže si nepomůžeš. Desky co máš na obrázku vyrábíme (Regutec) a jsou spíše na dětská hřiště. Ten rastr co je na obrázku zvrchu je vlastně spodek.Na hřiště a do fitka super, ale zámkovou a vůbec venkovní povrch bych to nechtěl.

o 12.01.2021, 23:53 | crestik
jestli je to kvalitní beton, tak klidně v nejhorších podmínkách posolit. Předpokládám, že to bylo předem natřeno nějakým impregnačním nátěrem. Ale i obyčejný od oka to pár let vydrží. Jinak ono to ze dne na den neudělá sklo.
o 26.01.2021, 19:42 | HIGHTOWER
Tak jsem asi přišel na nejlepší řešení, a to zámková dlažba z kostek pro nevidomé :-) Dneska jak byl sníh, tak jsem si vyzkoušel, že to na těchto kostkách neklouže

[ Link ]

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3612 sekund.