Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zásilka do UK

 o Navštíveno 5164x o
o 09.11.2021, 16:17 | walish
Ahoj,

řeší se zásilky z Číny a UK, ale jak je to naopak, do Anglie? Případně přes co nejlevněji poslat? Jedná se o malou zásilku velikosti A5.

Díky za rady


o 09.11.2021, 19:11 | Mr.Scully
Většinou jsem se s tím nemazal a posílal jsem přes zaslat.cz, obvykle asi DPD bylo nejlevnější? Je nutné vyplnit celní deklaraci, ale mají vyšší limity, mám pocit, že snad 39 liber. Posílal jsem něco s udanou cenou 35 EUR a prošlo to hladce bez doplatku.
o 09.11.2021, 19:51 | walish
Super, díky za info.
Teď nastal jiný problém, prostě mi to nenajde adresu v Anglii, přitom to mám ověřené, je třeba to tam asi zadat jinak, ale prostě to nejde :)
o 10.11.2021, 13:53 | walish
Tak chyba byla v tom, že jsem zadal vyzvednutí na sběrném místě :) Nechápu logiku, ale ok. Nicméně, DPD soukromé zásilky do Anglie už doručovat neumí, tak jen pro info. Pouze velké firmy.
o 12.11.2021, 09:35 | Mr.Scully
DPD je trochu záhadou. Před rokem mi jedna společnost psala, že už přes ně posílat nemůžu, ale přes jinou to šlo. Asi to opravdu závisí na tom, kdo přepravu objednává - pro individuální zákazníky už přestali, ale přes nějakou společnost objednávka projde asi dle toho, jakou mají spolu smlouvu.

Ono kromě DPD podle mě moc variant není, pokud se chceš vyhnout drahým DHL apod. Česká pošta v kombinaci s Royal Mail holt...
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3585 sekund.