Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nejlepší leštič světel - kontakt prosím

 o Navštíveno 4757x o
o 07.01.2022, 16:03 | m
Čáu lidi, po 100 letech.

1. přeju krásnej a co nejpohodovější a nejúspěšnější rok a další ještě víc!

2. na MB SLK R170 (1. generace) mám tak nějak dojeb.. přední světla po asi ne úplně odborným leštěním a potřeboval bych je zachránit, jelikož jsou to xenony a náhradní skla na ně objednat ani sehnat nejdou. Celý světla to samý a za palici.

Byl by nějaký kontakt na nějakého ultrafrajera se zkušenostmi až do pr... který myslíte že zachrání?

Dnes jsem to osobně konzultoval v jakémsi xenony bixenony praha (ořech) a pán mě poslal do háje, že nebude v životě po nikom předělávat zkur.. práci a ať si je zase vezmu a hodím je na hlavu tomu kdo to udělal. To je hloupost, to můj problém neřeší.

Poradíte? PS: jde prý o to, že jde o hrozně tvrdý plast s tvrdým lakem a že se musí vzít napřed klidně 2stovkou a tady se to posra... technologicky tím že se brousilo na "málo" a rozlešťovalo blbě. Navíc prý chtějí pořádně vyčistit i zevnitř.

Díkes chlapi
fotku kdyžtak rád dodám a kontakt si rád přečtu :)


o 07.01.2022, 21:51 | riviera.kidd
732 72 73 74
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.307 sekund.