Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Motor 1.8T 132kW Octavia 1 RS

o Navštíveno 2595x o
o 20.08.2023, 20:28 | Jirka156
Ahoj.

Chci se zeptat. Kupuju RSo 1. Má LPG. To půjde ven a po něm zbudou v sacím potrubí otvory pro trysky. Mám sehnané jiné hliníkové sání. Chci ho nechat vyčistit balotinou a tak jsem vymlátil plastové vložky vstřikovačů. Budu dávat pak nové. A moje otázka je. Měl bych tyhle vložky nějak zatěsnit? V dílence Škoda nic o dotěsňování není. Na těch vložkách jsou vroubky resp. lamely, které to snad podrží. Mně jen pijde, že ty původní vložky tam byly jak když nalepené na nějakou pryskyřici nebo epoxid.

J.

foto k příspěvku  od Jirka156

o 21.08.2023, 15:18 | Kapka (M)
RSko s tímhle motorem jsem měl..ale radu spíše pohledej na nějakém škoda forum..octavia forum..tam možná spíše něco najdeš
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3618 sekund.