Navštíveno 941x

22.05.2006, 20:18 |
FREE achjo..tak už je to tady zase Nova dnes 20:00 Cobra 11..sme to tady rozebirali pred 1/2 rokem.. je topořád dokola..
no oni ten díl opakujou asi se jim libil tjůnink a supra bé turbo :o)))

22.05.2006, 20:27 |
FREE jj.. přesně tak..:o))

22.05.2006, 20:44 |
FXS taky jsem to omylem tam přepnul a slušně se bavim :-))))))))))
ťjůůůning a centrální matice na kolech, jen jsem je tam malinko nepostřeh, zato 5 děr a šrouby jo :-))))))

22.05.2006, 20:56 |
FXS a ten konec to je dojáááááááááák :.-)
jj to byl jedničku a plnej nos a bylo achjo to bylo smutné :...o(
:o))))
ale Indira Abel je kočka, že??? :-P

myslíš asi Anču Nejarri ne ?

Na klar!!! Diese turkisch Supermädchen

23.05.2006, 10:41 |
Daryl (A)
jo ten tjunink mi trhal ucha ... udelat takovej preklad, tak do smrti chodim kanalama :)
Holt preciznost se uz dnes nenosi ... dyt je to jedno. 90% lidi tomu stejne nerozumi.

23.05.2006, 11:17 |
m7
vazne pekna..

ale ty kozy mela desny teda....
H-Honza -> můžeš nám tady pokud možno vizuálně zprostředkovat kozy Tvé mladé??? Abych si udělal nějaký úsudek!
Tady tahle borka se nemá za co stydět a taky se nestydí!:-)
mno kozy moji mlady bych sem nedaval, pac by to asi bylo to posledni co bych v tomhle zivote udelal ;O))
Nerikam ze se ma za co stydet, ale pekny pevny velky kozy vypadaji jinak proste.

24.05.2006, 13:23 |
Daryl (A)
proste H-honza povazuje za "pekny pevny velky kozy" pouze model Dolly Buster a vyse :)
pro ty min chapavy........

24.05.2006, 14:05 |
Daryl (A)
honza: ale vona mela tu prvni variantu ... i kdyz sem nesmel, koukal jsem se dukladne :)
prave ze to tak vypadalo, pak kdyz se zvedla a sla pryc, tak to vyslo najevo, pac se ji to zhouplo pekne dolu a do spicky.

24.05.2006, 14:18 |
Zdenek (A)
H + D: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Detailisti ;-)
na tu druhou variantu zase nakydáš víc šlehačky:-)))))))))))))))))))))))))
NE-E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOMU ŘÍKÁM DŮKLADNÝ DEBRIEFING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(zhodnocení akce po akci)
Honza-H -> s touto názornou ilustrací jsi mě dostal! Když jsem to uviděl, tak jsem si vzpoměl na Slunce Seno Erotika - jedna ta cérka měla něco podobného - verze b) :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

24.05.2006, 22:33 |
Cormi Koza byla vidět jenom z boku, ale myslim že ok. Rozhodně ne tak tragický jako tady znázornil H-Honza :-)))