Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pls pomoc on-line pojištění

o Navštíveno 2685x o
o 22.07.2006, 22:07 | TheTimo
Mám takovej problém. Sjednal jsem si dneska na Bravo #2 onlajn pojištění u kooperativy, nevím proč, ale zaplatit kartou nešlo, tak jsem ihned zadal příkaz k úhradě přes banku, dokonce tam měli na výběr mojí banku, takže super. Problém je v tom, že mi měl na email přijít doklad, kterej sem si měl vytisknout a prokázat se tím, pokud mě zastaví cajti, ale bohužel, nic nepřišlo, ani v databázi www.ckp.cz mi to píše, že vozidlo není pojištěné, samozřejmě, že jsem to hned zaplatil...dneska jsem potřeboval jezdit (a taky jsem jezdil), ale kdyby mě čapli cajti, tak nevim ... co teď, jak to funguje přes víkend, měl sem dojem, že pokud je to online pojištění, tak bude prostě platit hned...

o 22.07.2006, 22:17 | Pepíno_Honda
on.line pojištění funguje, ale příjde ti doklad na mail, až budou převedený peníze na jejich účet... takže v pondělí.... ;-)
o 22.07.2006, 22:18 | TheTimo
heh svině, takže prakticky jezdit nemůžu ... protože de fuckto nemám pojištěný auto...
o 22.07.2006, 22:25 | Pepíno_Honda
asi tak..... měl jsem to samý u CPP. naštěstí to bylo v týdnu, takže hned druhý den ráno jsem tisknul...
o 23.07.2006, 06:11 | RedBaron
Platí přece od data uzavření smlouvy, ne uhrazení pojistného. Pojistku jsem snad pokaždé zakládal kolem prvního a platil patnáctého a světe div se, auto jsem měl těch 15 dní pojištěné...
o 23.07.2006, 06:46 | MarauderZ28
tak tak o data uzavření freerider mi to dělá k naprostý spokojenosti do hoďky vždy po netu ...
o 23.07.2006, 07:01 | tappaja
Presne tak jak pise eRBcko
o 23.07.2006, 11:10 | Pepíno_Honda
no to joo, nicméně při tomhle způsobu uzavření ti prostě nepříjde doklad dřív, než budou peníze na účtě... a jak chceš na silnici dokladovat, že to vlastně uzavřený máš, ale dokladi ti "poštou" ještě nepřišel....
o 23.07.2006, 12:19 | TheTimo
jj tak nějak mi to víceméně řekli na hotline...
o 23.07.2006, 12:25 | MarauderZ28
ti víceméně přijde emailem :o)
o 23.07.2006, 12:26 | TheTimo
víceméně mi to taky tak došlo :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3492 sekund.