Navštíveno 459x

Shanim nejaky kvalitni ale ne zas moc drahy material na odhlucneni celeho auta. Jedna se mi o odhlucneni a ne o odstaneni rezonanci plechu, takze materialy jako sikadamp, dynamat a pod neprichazi v uvahu.
Já tlumil Body 910, taková šedivá sračka..... po uschnutí takovej trdší kaučuk.......... chvíli to smrdí, ale jak to usche v pohodě...... (3-4 takový silnější nátěry......
free.free: tohle je presne co nechci, jde me o utlumeni hlucnosti od podvozku a celkoveho hluku ktery se dostava do interieru pri jizde. Chci mit v aute klid, muziku tam zadnou nemam a ani nebudu.
tappajomat s takovou tou tkaninou a al folii přes vrch - tohle se hodne pouziva v automobilkach (sam jsem to zduvodu odlehceni vyhazoval za auta.. a asi to je znát že to tlumí hluk..)

13.10.2006, 23:04 |
FBS honzo proč se neozveš :o) přesně jak říká Honza2.016v, popř. jen tu tkaninu, bez tappajomatu... jen samolep+tkanina+třeba ta folie, kombinací je strašně moc... utlumí to zvuky při vyšších frekvencích, kdežto Tappajomat, Sikadamp, Dynamat tlumí jen nízké frekvence a vibrace...
FBS - a kde se ta tkanina+folie (tak jako tlumící originál) dá sehnat? Kdysi jsem tu samotnou tkaninu kupoval v Řempu, ale tlumení bylo nedostatečné...
BMW: sorry za OT ale co to vidím?? co se děje že chceš mít v autě klid?? :-O

13.10.2006, 23:57 |
FBS alfista: u mě, napiš mail na info@tlumeni.cz nebo ICQ: 172666042
to je do druheho auta a tam se chci citit jako v bavlnce :-)))

14.10.2006, 00:07 |
FBS takže žádný okruhový podvozky a nízky pneu? :o)))
to urcite ne, by me tchan zabil kdybych mu z toho udelal motokaru :-))

25.06.2009, 15:07 |
Hugo7 BMW_318iS: jak jsi to vyresil??
taky chci odhlucnit auto, nevim jaky material je nejlepsi na pohlcovani zvuku, polyuretanova pena nebo filcova deka...je jich hodne.