Navštíveno 2400x

997 GT3
Jeden z mych rodinnych prislusniku si ho moooooc pral, moooooc pracoval a urcite byl mooooooc hodnej..... :o))) Tesim se na +300km/h... Taky mooooooc :o))))

05.01.2007, 11:24 |
Yawor něco na tebe jede radši s tim fotákem uhni ;o)

05.01.2007, 11:28 |
Daryl (A)
dopici popici ... uz vim kde jezuch nechal vsechny darky .. nezbyly mu prachy ..po tomhle
To si děláš prdel ne??? Parádní kousek.. slint... To je táty nebo koho??

05.01.2007, 11:32 |
TROY Tohle není dárek,ale splněnej sen nějakýho pracháče.

05.01.2007, 11:32 |
Pekis Nádhera, jen to křídlo je šílené...

05.01.2007, 11:33 |
clown jeste mit u nas silnice pro takovy auta ... :o(
krasky, i tu barvu bych prekousnul :-)
to křídlo je možná šílený, ale má tam svůj smysl...
asi proto ho tam výrobce dává
Jeste pridavek....

taky si kolikrát něco moc přeju, moc pracuju furt a nic takovýho mě ještě nepotaklo :-))))
slinttttttt:-) krása
305/30/ZR/19 :o)))))))))

05.01.2007, 11:51 |
BULOH Ta poslední fotka je gut.
ty vole, tak to je masakr. jak uz nekdo psal, tohle neni jezich, ale splnenej sen! takze ten mladas na fotce s klicema je majitel?
nerad to rikam, ale na ferovku zavidim, tohle fakt jo a preju moc stastnych km a malo vymetenych kanalů :)

05.01.2007, 11:59 |
badczech | Upraveno: 2007-01-05 12:08:27
neee mladas jsem ja.... :o))) a ja nejsem majitel (bohuzel)
Koukám, "obyčejný" smrtelník s průměrným platem:))))))))
Kubais: mas pravdu, obycejny smrtelnik, ktery mel ve sve dobe napad, stesti a venoval se tomu velkou cast sveho zivota... Tu sanci ma ale kazdy...
dneska i mlady lidi muzou mit takovyhle auta. byl u nas ve skole na prednasce kluk z top managementu RWE Transgas, bylo mu kolem 30ti, spis min, mesicni plat 200-300tis Kč. takze proc ne...
Král: Tahle RZ je povinnost na 911kách. Na úřadě ji dávají docela rádi. Jen na veteránskou RZ (V 09-11) se stála fronta, ale čistě náhodou ji vylosoval Štangl :)
Badczech: Zveme ho v sezoně na Porschecí sraz na okruhu. Protože TAM MUSÍ přijet a ukázat mi tu GT3. Taky přeju rovný a suchý silnice a ať se udrží na uzdě až napadne sníh.
Radek www.porsche911.cz
Krasa krasa krasa, preju hodne kilometru a hodne zazitku. treba jednou az si nasporim na penzi, tak ji celou utratim za neco podobneho
pekny kurva pekny i ta znacka se leskne jak psi kulky... doufam, ze ma kamarad jeste neco v zaloze na pokuty:-)) a bacha na body. 12 a bude se kamarad jen divat:-)
Ahoj Radku, kontakt mu predam, ale neni to jeho prvni 911, tak je mozne, ze uz na srazech byl a v dalsi sezone se objevi automaticky. Kazdopadne adresu, kontakt predam.. Diky.
Krásná .. a barva je mi taky sympatická.
Ve skutecnosti vypada jeste lepe nez na techto nekvalitnich fotkach, a ta vune noveho porsche je taky uzasna. A zvuk? Zatim se nesmi tocit vice jak 7000rpm kvuli zabehu :) je tam jeste rezerva do 8400 rpm.. Je to nadhera, kdyz jsem se dozvedel datum kdy prijede nemohl jsem dospat. A to nemluvim o majiteli, ten nespal tyden a od te doby bydli v garazi :o)))))
No asi bych taky nespal..............a fest drazdil slepičkáře:-))))))))
bomba to bych byl slušně vyplesknutej hlavně ho někam nepošlete :c)

05.01.2007, 14:03 |
m1tv no poteš košte to zas nebudu dneska spat :( hodne velka a hlasita zavist:)))))) bomba auti ......

05.01.2007, 14:31 |
badczech | Upraveno: 2007-01-05 15:33:27
Jinak doporucuju tyhle videjka:
[ Link ] =
[ Link ] To auto se ovlada presne tak jak je to v tom videu - naprosto s milimetrovou presnosti :o)))
nic moc, už bych to nechtěl, má to najeto už 120 Km, toje už moooc :-)))))
ne, moc pěkný dáreček, a proč ne, když na to člověk makal. Tak ať slouží, plno šťastných km a žádné odvetné vandalské akce sousedů :-)))))
Sedím u monitoru a závidím! :-) Opravdu splnění chlapeckých snů! Krasavec a ta bílá tomu taky sedí! Mooc gratuluju a at mu dlouho slouží a ne že ho někde roztřelí!!!
Tak tohle je i můj sen, nádhera!
bomba :-))) ještě že majitel nepotřebuje vozit kočárek.

07.01.2007, 00:34 |
Rudi krásný je, jak je to všechno nablejskaný a čisťounký! Ať si ho užije a je s ním spokojený! Rád ho uvidim během roku i na nějakých akcích...
masakr kar, bila k tomu sedi
mazec jen skoda ze se GT3 nedela v cabriu nebo se pletu vim ze 911 se dela ale GT3?
Machča: GT3 je pro opravdový chlapy, ne pro seladony, který se v tom potřebujou vystavovat. Absence střechy snižuje tuhost kastle a přídavný výztuhy zase zvyšujou hmotnost. Nehledě na to, že klasickej krásnej tvar Porsche s uříznutím střechy je vturánu ten tam.
naaadhera... hehe... tohle autíko už trochu jede... :)))
[ Link ]

07.01.2007, 20:06 |
čůro Tak jsem dnes zjistil, že foto mého miláčka GT3 poslal na tuto stránku můj synovec. Děkuji za skvělé reakce a rád zodpovím jakýkoli dotaz. Zkušeností a informací o značce Porsche mám dost, včetně literatury. Klukovský sen se splnil v 45 letech, zas to ale není tak pozdě. Už se těším na jaro - Most, Brno a jiné evropské okruhy, které jsem mimo jiné jezdil již v minulém roce.

07.01.2007, 20:10 |
čůro Jo a ještě chci poděkovat Red Baronovi za vysvětlení o čem je GT3, opravdu nejsem seladon a opravdu rád řídím opravdová auta.
curo: No, nevim jestli je dobry pod nickem mit uplnou adresu i jmeno.. Nekoho by to mohlo nalakat, jako noname sem obcas zavitaji i nenavideni obcane:(((( Jinak samo gratulace k splneni snu..
jj, jako Ondra, to bych smazal.
jinak skvělej nick :-)) a to se říká, že někteří pánové jsou po 40ti usedlí :-))
Curo: Jinak jestli se hodne pohybujes mezi Porsche, neznas nahodou Jirku Melanczucha od Usti?

07.01.2007, 23:00 |
čůro Diky Ondro, vše vymazano. Jirku Melanczucha neznám.
Neni zac.. Prave ze jsem s Jirkou delal kompletni renovaci Porsche 928, byla to libovka do posledniho sroubku, ale je to nekolik let zpet a ztratil jsem na nej kontakt:(
Jooo jo, já vim!