Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hluk v kabině? help

 o Navštíveno 6159x o
o 02.08.2007, 12:36 | AllInOne | Upraveno: 2007-08-02 12:37:19
Už delší dobu se podotýkám s takovou maličkostí...Pří jízdě se jakoby od spolujezdcova místa před ním (asi z místa jak má spolujezdec nohy-jde to těžko identifikovat odkud přesně) ozývá takové hučení. Je to hučení jak se třou pneu o silnici,takovej ten hluk když to prostě po silnicici frčíte...hluk je částečně závislaje i na otáčkách motoru, tzn, že tam proniká i hluk z motorového prostoru.

Přijde mi to,jako bych měl někde nějakou dírku a tou ten hluk šel dovnitř. Jestli těsní dveře jsem se díval, nic jsem neobjevil,zespodu nikde díra není. Z motorového prostoru je do kabiny jakoby průchodka udělaná(za baterkou),ale tam je nějaký guma, tama by to nemělo jít.

Extrémně je to slyšet když člověk jede na mokru (klidně i vyřazenej kvalt), pač voda, která stříká jakoby od podvozku se více rozléhá a více to na té straně spolujezdce ´hučí´. Je to jak kdyby ste jeli na mokru s pootevřenejma dveřama.

Nevím, kam bych se už kouknul,ale vážně mě to připadne, jak kdyby bylo někde něco co těsní hluk vypadeno.

Nemáte někdo nápad? Radio to vyřeší, ale když si vemu, že by ten hluk už nebyl, byl bych happy .

Jedná se o Renault Megane 1.4 16V (rok 2000), nikdy nebouráno! Dělá to od té doby, co jsem ho koupil.


za každou radu budu rád


jinak ložisko kola to není :o) pač i když stojím na místě a protočím motor, tak ten zvuk se z té pravé strany line trocha víc.)

dík


na megane foru jsem se ptal...


o 02.08.2007, 22:23 | AllInOne
sakra, nikdo nic, nějakýho typa?
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3835 sekund.