Navštíveno 1313x

Tak jsem musel pořídit něco na zimu ... VW Santana 1.6,automat

07.12.2007, 15:55 |
gigo super značka... ;-) jinak ať autí slouží

07.12.2007, 16:06 |
Pagoš Vypadá dobře, co je to za rok?
Carlos Santana :))) drsnej wintekár :)
gigo: díky,myslím že poslouží dobře,do práce a na nákupy to stačí :-)
Pagoš: je to rv. 87,je v super technickým stavu,neschnilé,brzdy super,čepy super ... jediná kosmetická vada, LZ dveře a LZ blatník jsou vymatnělé,ale to mě lakýra rozleští a bude to super

07.12.2007, 16:13 |
maxov pěknej stav na ten rok,tak at hlavně vydrží a ne že to někde opřeš:)
je to fakt zachovalé,jen to bylo trochu zaprášené a bordýlek v interieru ale na to mám spreje a vodičky a je to jak nový .... no počasí zatím přeje tak snad žádný opýračka nebude :-))

07.12.2007, 18:38 |
bafis V brazílii se tenhle vozejk možná ještě vyrábí, nebo alespoň pár let zpět vyráběl...i s jedničkovým golfem a starým broukem.

07.12.2007, 19:26 |
TROY BBS,hodit na zem,zahrádku :-) a rost kapotu

07.12.2007, 19:48 |
Petura | Upraveno: 2007-12-07 19:49:25
tohle ani neznám, to je předchůdce čeho? ze předu to vypadá jako starej pasat...
benzin/nafta?
Petura Santan se v evrope moc neprodalo nejsou tudiz moc k videni ale mel sem moznost se par dnu v jedne pred lety vozit a super na ten vek

07.12.2007, 23:13 |
bafis Petura : je to americkej passat...
v Číně jezdí santan víc než milion...samo těch novějších...dobrý auto. Spíš je problém tam vidět jiný auto, než tohle:-))
no oni prvni pasati se vyrabeli jako kombi a pote 5-dverova sikma zad. Toto byla vlastne klasicka limuzina 4-dvere na stejnem zakladu jako passat a jmenovalo se to Santana.
TROY: jo nad něčím jsem přemejšlel,ale je to čistě auto do práce,na nákupy a tak no,ale myslím že v nějaké decentní upravě by to byl mazec .. :-)
Petura: Je to něco jakoby Passat B2 sedan :-)) ... 1.6 Benzín
Mila_307: tak tak,u nás ve městě sem tam potkám todle v kombíku a nebo 5dv - sikma zad,ale sedanů jsem popravdě moc neviděl
Co mě ještě překvapilo,když jsem na mobile.de dal vyhledat toto auto,vyjeli zajímavé kousky a ty ceny mazec,až jsem koukal na kolik si tam nějaký kousky ceněj :-)
Jo ještě scháním nápis na záď,kdyby jste někdo o něčem věděl nebo někde v DE nebo na netu narazil ... viz.:
[ Link ]
Tak jsem akorát vyměnil volant,páč s tím velkým šli dávat nějak blbě blinkry .. :-)

pecka auto a fajn stav na to ze to mas jen na zimu .