Ahojte, tak konečne som dospal 2 dňový deficit tak sa môžem kus rozpísať aké sú pojmy/dojmy z najvačšieho Švajčiarskeho auto tuning zrazu, ktorý sa konal v mestečku Cazis.
Cesta z Trnavy bola v pohode, večer 20:00 som vyrážal a o 07:00 som bol tam + menšie prestávky.
Išiel som trasou Salzburg-Insbruck ale tam sa platí mýto za tunel 9.5€, tak naspat som išiel cez Mníchov je to síce o 40km dlhsia trasa. Spiatočná cesta bola tragédia bol som unavený, vela prestávok káva, nakoniec pomohlo 4 hodiny spánku.
V rámci zrazu sa konala aj EMMA kde som bol ako jediný SQ!!!??? A to netrepem možno 4 autá DB.
Takže čo sa týka autohifi bieda, ale bavil som sa z organizátorom EMMA a že oni na to Švajčiari velmi niesú, povedal že skor Taliani sú na A-hifi.
Čo sa týka organizácie tak v pohode, bolo horúco ale rozhodca a organizátor EMMA v jednej osobe vydržal 20 minut v aute aby urobil skore list.Bol som jediný SQ tak sme čo to pokecali ale inak výsledok podobný ako v predošlých zrazoch.
Čo sa týka Autotuningu účasť neskutočná tipujem cca 1000 aut... A to tam boli neskutočné mašiny, bolo vela Talianov.
Pripájam fotky kto chce nech komentuje alebo dá lajk. :)
14.th Tuning days Cazis Switzerland:
[ Link ]