Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Dris.cz – dobrý srovnávač půjček, nebo další past na data?

o Navštíveno 91x o
o 05.03.2026, 15:07 | samui
Lidi, pořád to dris.cz neopouštím. Teď v březnu 2026 furt ten samý neon-glass look, minimalistický, bez šumu, mobil super. Všechno pořád „zdarma a nezávazně“, „my nepůjčujeme, jen předáváme ověřeným partnerům“, „bez poplatků za službu“. Katka říkala, že recenze skoro žádný – na Heurece ani Finlordu nic novýho, jako by to byl stealth mode. Ale já chci konsolidovat ty karty, tak přemýšlím, jestli to zkusit.

o 06.03.2026, 10:06 | WildGirl | Upraveno: 2026-03-06 11:07:45
Já jsem na to taky koukal a [ [ Link ] ] pořád působí stejně – jednoduchý design, minimum rušivých věcí a na mobilu to běží fakt dobře. Pokud je to opravdu zdarma a nezávazné a jen předávají poptávku partnerům, tak to podle mě za zkoušku stojí. Na druhou stranu je pravda, že těch čerstvých recenzí je málo, takže bych byl trochu opatrný. Kdybych řešil konsolidaci karet jako ty, asi bych to zkusil, ale nabídky bych pak ještě porovnal třeba na klasickém srovnávači bank, jen pro jistotu, že jsou podmínky opravdu dobré.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3124 sekund.