Navštíveno 3479x

05.09.2006, 20:44 |
Lada362 | Upraveno: 2006-09-05 22:17:27
tak ke mne byl vznesen dotaz jednoho souteziciho zdy by se mohl i bez bodu ucastnit finale .Dle pravidel je to mozne ale udelam to tak jak to udelali se mnou a ostatnima v Rakousku na ME .Prijel soutezici oni nas obesli a zeptali se nas na souhlas sice nikdo nevedel co dokaze ale kazdej souhlasil.
Takze ucastnil by se v SS1-2 a ptam se kdo souhlasi a kdo ne
p.s.-nepiste sem kazdej jen finalisti 1-2
LADO 362 - Víš ono to není o tom se někam vetřít a vyhrát vžíj se do situace těch kteří se celý rok honí za výsledky a body aby se mohli podílet na MČR. Pak se ukáže nějaký člobrda který si popř. půjčí sestavu která je absolutní trhák a vyšoupne ze hry ty ostatní kteří pilně makali celý rok usilují o to aby to vše dobře dopadlo.
Je to pouze můj názor.

05.09.2006, 21:20 |
Lada362 | Upraveno: 2006-09-05 22:17:13
to ted neres proste sem byl osloven a dle reguli delam co musim takze je to na soutezicich
a psal sem jen finalisti1-2
OK a navíc se nejedná o moji kategorii jen jsem napsal co si o tom myslím
podobne jako Aligator takze nejsem pro..
P.S. sice nejsem ve SS 1-2 ale jsem finalista .-))
No bylo by dobré uvést že auto je Cinquecento takže oproti naším poloviční nákupní taška
o auto až tak nejde, jde o to co je v něm a kdo mu to dělal nebo pomáhal....
Jinak mám stejný názor jako Aligátor. byl ten člověk alespon jednou na měření???
Nevím co na to říct... bylo by dobré kdyby nás bylo víc, ale na druhou stranu přijede někdo komu postaví auto v německu nebo rakousku a všechna naše snaha je ta tam. ukáže se jednou, zbalí cenu a nikdo ho zase nikdy neuvidí.
sic jsem jina kategorie, ale jsem proti
Route kdyz volali mne na ME tak si byl pro abych souhlasil:-)) a to sem ani nevedel do ceho jdu:-))

06.09.2006, 23:41 |
erix7 (K)
Lado- diky za optani, s tim se pocitalo, na pristi sezonu budou bodiky :)
lada: protoze jsem chtel aby jsi mel koho porazit :-)))) a veril jsem Ti bez vyhradne :-)