Navštíveno 5836x

prosím potřebuju co nejdřív helpnout.
podle čeho určím jestli nepřesahuju v kufru hranici nad okna? boky plata sou cca o 5cm výš než spodek okna takže když instal bude zaroven s puvodníma bočnicema plata tak je to ok. nebo mám brát boční okna jako limit
jako limit se povazuje nejnize polozene okno
no jestli jsi S-M3-4 tak je jedno jak to máš vysoko. tam může být i stěna. jinak si stačí přečíst pravidla, alespon pro danou kategorii
nejnizsi hrana predniho okna urcuje vysku je to presbne popsane v pravidlech
tohle ted nekdo vytahl na me po ziskani poharu v kategorii 1-2NW kde nesmi instalace presahovat nejnizsi hranici nejnize polozeneho okna (prej pouze predniho- ktere mam oproti ostatnim nejvise polozene). Vse mam v poradku a za tim si pevne stojim ale nekteri meli ve Vyskove jiny nazor.
ve vyskove si mel bejt kuli bordum v Extreme co jsem slysel
6-5 dBDRA definuje zeď reproduktorů jako jakýkoliv kryt subwooferu a / nebo ozvučnici, která přesahuje výšku pomyslné roviny, která se táhne vodorovně od spodní hrany otvíratelného okna dveří řidiče (kde boční okénko přechází do rámu dveří) ke spodní hraně otevíratelného okna spolujezdce na druhé straně vozidla.
Další pokyny:
· Vyhovění tomuto pravidlu smí být ověřeno pomocí následujícího testu: Dva rozhodčí se postaví proti sobě na každé straně vozidla. Řetěz (nebo drát) je natažen tak, že do vozidla vstupuje otevřeným okénkem na řidičově straně, prochází skrz interiér a vychází otevřeným okénkem na straně spolujezdce. Pak oba rozhodčí natáhnou řetěz tak, že prochází nejnižším bodem spodní části otevíratelného okna obou dveří (tam, kde sklo přechází do rámu dveří). Pokud dotyčný kryt nepřesáhne výčku řetězu, pak nemůže být kryt považován za zeď. Pokud jakákoliv část krytu přesáhne výšku řetězu, pak může být kryt považován za zeď.
· Jakékoliv komponenty, které jsou připevněny ke krytu subwooferu nebo s ním spojeny, včetně reproduktorů, zesilovačů, pomocného procesoru apod., jsou považovány za součást krytu subwooferu.
· Soutěžící nemohou vypustit zadní pneumatiky nebo jiným způsobem změnit normální postoj vozidla vzhledem k zemi se snahou obejít tento "test řetězem".
Výjimky:
· Pokud je kryt subwooferu instalován v kufru vozidla, není nutné provádět "test zdi".
dverni panely se povazuji za upravu vozidla pokud todobre chapu a upravi vozidla sou povolene od kategorie SS 1-2 v NW jeste ne, takze bych byl pokud by me to neuznali v SS 1-2. Priste uz bude vse ok, bohuzel to skoncilo tak jak to skoncilo, vsem kterm sem timto zpusobil nejaka probelmy se omlouvam.

30.04.2006, 12:13 |
Pluto Omlouvám se hlavně já, ale Krajmerovi jsem to říkal, že s tím nejde nic udělat, protože mi stávkovalo v měřícím softwaru upravování údajů a tím i upravování kategorií. Když mi vznesl protest, tak jsem mu na to řekl, že to dneska nejde změnit, ale že ho dáme do jiné kategorie příště. Jedinné, co on mi na to řekl bylo to, že to bude mít dohru jinde. Proto nechápu jeho narážku, že jsem ho poslal kamsi.
P.S. To že mi nešlo upravit nic může potvrdit spousta lidí, konkrétně Ivo Uchytil, kterému jsem omylem prohodil čidla se soupeřem a už se mi nepovedlo výsledky prohodit, jako že to standartně jde.
Tímto já končím kauzu Krajmer (tečka)
uz jednou sem v prispevku vyse napsal vytah z pravidel-kazde rozhodnuti o kategorii je plne v kompetenci hlavniho rozhodciho kterym byl tentokrat Pluto takze nechapu co lidi resi a navic uz sem vyresil vase zdi loucenim kategorii