Navštíveno 3733x

takze po dneesnim jednani na vystavisti uz jee na 90 jiste ze finale dBdrag racing a final Tuning cup bude probihat v dnech 29.9.-1.10 na vystavisti Zeme zivitelka v Ceskych Budejovicich ve trech krytych halach kde budou auta zaparkovany po vsechny dny souteze.
finale jsme sloucili z duvodu ze v obou soutezich se ucastni spousta stejnych aut a taky to budete mit hezky pokupe:-)))
blizsi informace s programem a dalsimi vecni dodame jakmile sepisem potrebne smlouvy.Take se hned potom objevi na nasich strankach registracni formular ktery bude nutny na ucast.stejny formular obdrzi i kazdy soutezici na srazech a bude ho moci odevzdat v naseem stanku.Podminky pro ucast jsou jiz na www.dbdragteam.cz
[ Link ] pavilony B1,B4 a H
jo jinak setreete na baterky zakaz nastartovanejch motoru v hale a pri mereni jinak samo zee elektrika na dobijeni bude

01.06.2006, 20:32 |
petis Perfektní. Už se těším:-)
alespon nezmokneme jako loni....

01.06.2006, 23:40 |
*DM* Hmmmm bez nastartování??? :o(((((((((((
Snad se taky dojedu juknout
To je super. Bude sranda, To abych si sehnal poradnou ladovacku :-)))))
Barthez: no to jo, -2 altíky budou znát :-))) já si jí koupil už včera

02.06.2006, 09:04 |
paia bez nastartovani i v kategoriich, kde je to povoleno? a jak tam ty auta vubec dojedou? to se budou v ramci haly tlacit? :o)
uvidim pokud se mi nejak podari vyresit odsavani vejfuku tak se to nejak udela jinak na MS a ME se normalne tlacilo
tlačit je proti pravidlům :-))) tedy tlačit auta...
Souhlasim s HotDogem. To je hrube poruseni pravidel. Takhle budu budu mit mozna problem nad ladou vyhrat :-)))))))))
Hotdog : To si pis ze budou, ale pokud ji tam budes mit ty, tak k tobe budu chodit skemrat :-))))))
Barthez: a jak budu nabíjet já? leda že bych si půjčil tankobijce :-)))) to je nabíječka kterou dobíjeli tanky ale má přes 50 kg a je velká jako svářečka. ale nabila 5 aut najednou :-)))))))))))
HotDog : :-))))))) No ja sebou taky neco potahnu, ale nebude to asi zadna slava. Davat bude tak 10A max :-) Dystak se semnou podelis ne !!!!! Jako s kolegou !!!!
No tak ta nabíječka na tank je ještě čajíček proti startovacímu agregátu na tank to byla krabica jako kráva ale ten tank opravdu natočila to by bylo nabíjení pro všechny
no tak to doval a nesekej tu jen machry :-)))
Já to nemám to jsme mněli na vojně jo zlatá vojna tam mněli všechno
Hot dog kdes vycetl ze tlaceni je proti pravidlum??? precti si je a zjistis ze v halach s nestartuje

04.06.2006, 01:39 |
hotdog | Upraveno: 2006-06-04 01:43:07
no dobře, už mlčím. šéf má vždycky pravdu..:-)))
já vím že kdysi dávno jsem četl že auto musí přijet na měření na vlastní pohon a že jsou zakázaný různý jiný motorky jako třeba elekrický
jinak to byl spíš vtip.

04.06.2006, 18:11 |
Pluto jj, je to tak, pořadatel soutěží má právo zakázat běh motoru, když je soutěž pořádána např v halách, nebo v prostorech, kde to není možné.