Navštíveno 3903x

Timto chci podekovat celemu osazenstvu za super vecer a naslednej den na srazu. Bylo to super od A do Z. Jen draha polovicka si stezovala na tyrani od Karla :-))))) Dokonce to i ma shade prezila a v pohode jsem se doplazil takovou dalku domu :-))) Jakmile bude chvilka tak poslu ty zajimave fotky z vecera (docela jsem se divil co na nich je ).
PS :
Jak to bylo s francouzem? Odpustil ten kohoutek nebo ne? Druhej den mu bylo nejak podezrele dobre...... :-)))))

19.06.2006, 20:36 |
*DM* Ne,prý to údajně ustál a nebylo třeba odpouštět. :o))))) Ale na 100% to říct nemohu.
P.S.Ty fotky pořádně prober,než to sem frkneš!!!!!!!!!!!
no Luda s tekilou:-)) to sou dobry fotos
tyran Karelmax :-)))) ale, že sedla :-)))

19.06.2006, 21:42 |
*DM* A fotky někde už jsou???
sedla ale kurevsky to kdyby vážně chtěl tak se mu to tak nezadaří a polovičce se omlouvám že jsem mu to poradil

20.06.2006, 11:19 |
Francouz | Upraveno: 2006-06-20 11:22:29
Udržel jsem čistý konto :o))))) !!!
KECAS to ti neverim!!!!!!!!!!!!!!!
já bych jen dodal: střízlivý nás nedostali... :-)))))))
All: Zejtra je sem fouknu, ted nejak nestiham....... Bylo to fajn. hlavne sranda se super partou :-)))))) a tio rano Karlovi nezapomenu !!!!!!
Co bylo rano ani nevim???
Jsem byl jeste mimo :-))

20.06.2006, 18:52 |
Pluto Barthez: Pošli mi je na mail, lupnu je na naše stránky :-))))
Čágo prďolove..... Barthez/ Předem se moc omlouvám drahé polovičce.... Nechtěl jsem tak moc... Nějak mi to ujelo.... Moc se omlouvám.... Jinak seper tah...:o) Akorát ožratejch bylo málo.. :o))))
Jo tak to s tebou souhlasím zahlídl jsem tam minimálně 2 trapně střízlivý
jak říkám. Je to hnus.... :o)))))

21.06.2006, 00:15 |
Pluto Karel: taky od příštího srazu Barthezova polovička nandavá čidla, má měrku vždy u sebe :-))))
Neee, blbá sranda :-))))
Pluto : :-))))))))))))))))) Leda, ze by Karel "priste" zameroval na ruku :-))))). Jdu na ty fotky, tak o 1ěte to snad dokopu.
2Kleneex 20/6 13:02: NEKECÁM :o))))))) !!!
Pluto : Tak fotky jsem Ti poslal. Je to jen v rozliseni 64é jak jsi chtel..... :-)

23.06.2006, 22:44 |
Pluto OK, za cca 1 hodinku jsou u nás na webu