Navštíveno 4077x

Lada362 : Lado ty nebudes spat v UNU ? :-)))))))))))))))))))))
Lado za kolik mi pronajmeš garáž na přespání?
no jestly pronajme, tak chci taky :-))))
ja a cela moje 10clena rodina take se stavime u tebe :-DDDD
jo panove to bude horsi ja asi tezko nekoho ubytuju a kdyz tak hodne malo prece jen uz budeme pocetnejsi rodina od zari:-))
Já sem si řekl první tak doufám že to bude zohledněno?
LadA362:
Celika si sice rekl driv, ale nezapomen kdo je s tebou v kategorii ladiku........ :-)
že by se s žádostí přidal i zástupce hlavního sponzora??? :-)))
Barthez přece si protivníka nevezme pod svoji střechu
Hotdog jestli to vyjde tak spolu můžem spát v garáži at se můžem v noci zamordovat a nemáme to daleko
spíš abysme měli jeden druhýho na očích, aby náhodou nechtěl sabotovat auto soupeře :-)))
Ja uz u pampelisky nespim, naposled jsme prokecali celou noc a ze spani nebylo nic :-)
no nevim jestli letos z toho spani neco bude kdyz vemu ME tak to bylo rano do A vecer zpatky k Maxovi na veceri a do Lucerny v 5 hodin domu a v 7 odjezd do A.A tak to slo kazdej den:-))
Lada362 :
Prece by jsi se nechtel vymlouvat na pocetnejsi rodinu nebo stari kosti prosimte.................. :-)))))))))))))))))
Hotdog pokud vím tak auta budou zapečetěný a my se k nim nedostanem a u tebe nebudu muset sabotovat nejsi pro mně konkurence( . ) ( . )
zapeceteny ne ale zamceny:-))
u Ládi v garáži jo ? :o))))))))))))))))
celica: uvidíme po hradci...
HotDog (parek ) : Zase vyhrozujes ? :-))))))))))))))))
hele decka nech te si to na MCR a neotravujte ted uz, ju???
Barthez: já nezačal 0:-))))
Hotdog já vím že ti to nedá a v hradci mně zase nejspíš trumfneš ale to už je mezi náma normální stav ne?
celica: nevím, to se uvidí, jestli to bude vůbec na pohár.... zvlášt když prijedú bratia zo slovenska..
hotdog: myslím že slováci na českém finále nemají co delat :-)))
mishan: :-) asi tak, maximalne koukat :-)
28/06/2006 20:45
29/06/2006 23:30
Mishan: oni se ale bavili o Hradci ....

13.07.2006, 22:22 |
akim Hradec, to je ktory zraz? Nejak to nevidim v kalendari...
akim:
vzhledem k tomu ze to je dost stare prispevek tak asi urco uz hradec byl ;-)

13.07.2006, 22:36 |
akim lol
dik ;)

14.07.2006, 10:02 |
Pluto :-))))